Yılın İnceleme Araştırma Ödülü Koçarlı Haber’in Oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2018 10:27
Yılın İnceleme Araştırma Ödülü Koçarlı Haber’in Oldu
Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl gerçekleştirilen basın ödülleri sahiplerini buldu.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl gerçekleştirilen basın ödülleri sahiplerini buldu.

Her yıl Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen basın ödülleri gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonunda 2017 yılının en başarılı gazetecilerine teşekkür belgesi ile plaket takdim edildi.

Törende Koçarlı Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cemal Yıldırım’a "Yılın En İyi İnceleme Araştırma Röportajı" ödülü verildi.

 

12 DALDA ÖDÜL DAĞITILDI


AGC tarafından toplamda 12 dalda verilen ödüllerde Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Kazım Yörükçe, yılın en iyi haberi ödülünde layık görüldü. Yılın haber fotoğrafı dalında ise Anadolu Ajansı Muhabiri Ferdi Uzun ödül almaya layık görülürken, yılın spor haberi ödülü Hedef gazetesi muhabiri Ramazan Aydemir’in oldu.

Yılın spor fotoğrafı dalında Manşet gazetesi muhabiri Mustafa Çelik, yılın köşe yazısı ödülünün sahibi ise Ses gazetesi muhabiri Şenol Babacan seçildi.

Yılın sayfa tasarımı Halil İbrahim Karataş, yılın internet sitesi Manşet Aydın, yılın görüntülü haberi Ferdi Uzun, yılın TV programı Gökhan Özakael, yılın radyo programı Ziya Karapelit, yılın teşvik ödülü Yasemin Şermin Çolak’ın oldu.


CEMAL YILDIRIM'A YILIN İNCELEME ARAŞTIRMA RÖPORTAJI ÖDÜLÜ


Koçarlı Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cemal Yıldırım, "Kundura Tezgâhında Geçen 66 Yıl" başlıklı inceleme araştırma röportajıyla yılın en iyi inceleme ve araştırma röportajı dalında ödüle layık görüldü.

Protokol üyeleri tarafından takdim edilen ödüllerde Cemal Yıldırım'a ödülü Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ verdi.


ÖDÜL ALAN ÇALIŞMALAR SERGİLENDİ


Programın sonunda hatıra fotoğrafı çektiren gazeteciler, daha sonra Atatürk Kongre Merkezinde yer alan Fuaye alanında ödül alan fotoğraf, haber, köşe yazısı ve röportajdan oluşan sergiyi gezdiler.

Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Miletos Salonunda gerçekleşen törene AGC Başkanı Semra Şener, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Güney, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karagöz, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Basın İlan Kurumu Müdürü Mevlüt Çamlıbel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan ve CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.