AK Parti koçarlı İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.
AK Parti koçarlı İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.
Koçarlıda düzenlenen bayramlaşma programına, Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş İlçe Başkanı Nedim Kaplan, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.
Koçarlılıların bayramını kutlayan Savaş, 24 Haziran'da tarihi bir seçimin yapıldığını, sandıktan Türk milletinin sağduyusunun galip geldiğini söyledi.
Tüm Türkiye'de Aydında ve 12 İlçemiz ile birlikte Koçarlıda AK Parti'nin kazandığını belirten Milletvekili Savaş, "İnanmıştık, biz davamıza ve çalışmamıza inanmıştık. Seçimlerden sonra partide ve mecliste önemli görevler aldık. Bundan sonra artık görev bizde. Durmak yok yola devam. Çok önemli işler yaptık,yapmaya da devam edeceğiz." dedi.
24 Haziran seçimlerinde kentten 4 milletvekili çıkartarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Savaş, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla birlikte Koçarlı ve tüm ilçe belediyeliklerini alacağız. Yapacağımız ankette ile hem Belediye Başkan adaylarını hem de meclis üyelerini belirleyeceğiz. Artık bu benim akrabam bu benim arkadaşım yok. Vatandaş kimi görmek isterse o olacakdedi.
Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Mustafa Savaşa teşekkür eden Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan, 24 Haziran'dan sonra Koçarlı'da bir değişim yaşanıyor.
Koçarlımızın hizmetlerin en yüksek şekilde alınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, 30 Mart 2019da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Koçarlıyı Ak Parti ile buluşturmak. İlçemizi Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırıp hak ettiği yatırımları alacak dedi.