Koçarlı Jandarmasından Sıcak nokta uygulaması

GÜNCEL Haber Girişi : 18 Ekim 2024 12:48
Koçarlı Jandarmasından Sıcak nokta uygulaması

Koçarlı'da jandarma, öğrencilerin huzur ve güveni için çalışıyor. Koçarlı ilçesinde Jandarma ekipleri, üniversitelerin faaliyetlerini sağlaması amacıyla 'Sıcak Nokta Uygulaması' gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı Meslek Yüksekokulu ve Ziraat Fakültesi önlerinde, ayrıca duraklarda şahıs sorgulaması yaptı.

Tıkla

 

Jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, kontrollerin sadece toplu taşıma araçlarıyla sınırlı kalmayacağı, aynı zamanda okul çevrelerinde, yaya geçişlerinde ve bunların yoğun olarak bulunduğu diğer alanlarda da denetim ve kontrollerin sürdürüleceği belirtildi. Özellikle eğitim-öğretimin döneminde öğrencilerin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması ve güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edebilmesi için aralıksız süreceği ifade edildi.

 

Jandarma ekipleri, eğitim dönemi boyunca huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri için  denetimlere devam ediyor. Uygulama sırasında toplu taşıma araçlarında ve bekleme noktalarında bulunan birçok kişinin kimlik bilgileri kontrol edilerek, herhangi bir olumsuz durumun önüne geçilmesi hedeflendi. Özellikle öğrencilerin  yoğun olarak bulunduğu alanlarda yapılan bu denetimlerle, güvenli bir eğitim-öğretim ortamının oluşturulması hedefleniyor.

 

Koçarlı İlçe Jandarma ekiplerinin, 'Sıcak Nokta Uygulaması' vatandaşlar ve öğrenciler tarafından huzur ve güvenin sağlanması yönünden memnuniyetlerini dile getirdiler.