Koçarlı ilçesinde pazarcılık yapan Müzeyyen Bircan, Cumhurbaşkanı'nın değişmesi gerektiğini savunarak, İYİ Parti'ye üye oldu.
Koçarlı ilçesinde pazarcılık yapan Müzeyyen Bircan,Cumhurbaşkanı'nın değişmesi gerektiğini savunarak, İYİ Parti'ye üye oldu.
Koçarlı'da geçen hafta kurulan pazarda, bir internet sitesinin kendisine sorduğu soruları yanıtlayan esnaf Müzeyyen Bircan, hayat pahalılığından dert yandı, iktidarı eleştirmişti.
AK Parti'ye bugüne kadar hiç oy vermediğini belirten Bircandan Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan,Cumhurbaşkanına hakaret, iftira ve rencide edici söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi oldu.
Akşener'in Cumhurbaşkanı olması gerektiğini savunan Bircan'ı İYİ Parti Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Şahinci ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Can Güçlü ziyaret etti. Ziyarette Bircan, İYİ Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'na üye oldu.
"MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI CESURLAR DÖŞER"
Meclis Üyesi Şahinci, Müzeyyen Bircan'ın üyeliği ile ilgili,"Geçen hafta içerisinde Koçarlı pazarında yaptığı konuşmayla ülke gündemde yer alan Meral Akşener sevdalısı Müzeyyen Bircan ablamız İYİ Partimize üye oldu. Hayırlı, uğurlu olsun. Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer" ifadelerini kullandı.
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslanın şikayetçi olmasına da tepki gösteren Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, Sosyal medya hesabında Ne bu kin ne bu öfke??Bukadarmı kapalısınız eleştiriye.Memleketin insanı ya insanı kendi insanımız,esnaf ya!! ayakta kalmak için çırpınan bir KADIN!!! Sözlerine yer verdi.