Başkan adayı Fatih Demir’in paylamışına tepki yağdı

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı adayı  Fatih Demir paylaşımında, ilçesi sakinlerine, çöplükten yükselen dumandan etkilenmemeleri için maske takmalarını tavsiye etti. Demir, Belediye Başkanı Özgür Arıcı’ya aciz belediye başkanı’ diyerek yüklenince tepkiler gecikmedi.

 

Koçarlı ilçe merkezinde yer alan çöplükten gelen duman  AK Parti İlçe Başkanı Fatih Demir’in tepkisini çekti. Çöplüğün fotoğraflarını, sosyal medya hesabından paylaşan Demir, “Bu kadarına da pes. Çöp dağlarını yaratan aciz belediye başkanı ilçenin sağlığı ile oynuyor. Sabahtan beri ilçe merkezinde çöp dağlarının neden olduğu dumandan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Çarşı merkezinde bulunan vatandaşlarımızın zehirli dumandan daha fazla etkilenmemeleri için maske kullanmaları fayda sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

TEPKİLER GEÇİKMEDİ

 

CHP Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Şükran Secem Kaplan, Beş yıl ilçenin girişini çöp çukurları yapıldı.  senin evinin tam karşısına kurban bayramında kokudan evlerimizide oturamadık beş yıl fotoğrafını şuan ki gibi tepeden çektiğiniz ilçeye tepeden bakarken kaybettiniz. bu çöplük beş yıl yaz kış yandı biz yazdığımızda söylediğimiz de asırlık sorun diyodunuz halledemediniz dur bekle yine sizin yapamadıklarınızı sosyal belediyeciliği en iyi yapan cumhuriyet halk partili belediye yapacak bekle sakin başkan.

 

Mehmet Efe Turgan ise “Seni İlçe Başkanı yapmışlar ama keşke ilçesini bilen bir İlçe Başkanı yapsalardı. 5 yıl boyunca sizin partinin belediyesi vardı, siz çözemediniz ama belediyeyi 6 ay önce alan ÖZGÜR BAŞKAN çözüyor. Sen 5 yıl boyunca ne belediyeden nede partinin kapısından girmişsin belli oluyor” diyerek tepki gösterdi.

 

 

 


18.10.2024 15:15:16