Zor durumdaki esnafa müjde

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ekim 2019 11:56
Zor durumdaki esnafa müjde
Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın ve Koçarlılı üyeler, Antalya Side’de düzenlenen TESKOMB(Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) Eğitim Seminerine katıldı.

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın ve Koçarlılı üyeler, Antalya Side’de düzenlenen TESKOMB(Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) Eğitim Seminerine katıldı. Seminerde esnafa sağlanacak kredi kolaylıkları anlatıldı.

Tıkla


Esnafa sağlanacak kredi kolaylıklarının müjdelendiği toplantıda, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnaf ve sanatkarlara seslendi.  


TESKOMB Eğitim Semineri'nin kapanışında esnaf ve sanatkarlara sağlanacak olan kredi kolaylıklarından bahseden Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Halk Bankası tarafından esnaf ve sanatkarlara sağlanan yeni kredilerin esnaf odaklı olduğunu anlattı.


KREDİLERDE ESNAFA KOLAYLIK


Halk Bankası’nın esnaflara sağladığı kredilerin ödemelerinin ister 3, ister 6 ayda yapılabileceğini aktaran Pekcan, ödeme sürelerinin de 4 yıldan 5 yıla çıkarıldığını paylaştı. Ticaret Bakanı Pekcan; 100 bin TL’ye kadar olan kredilerde yüzde 2 komisyon alınmayacağını belirtirken,  100 bin TL üzerindeki kredilerde de yüzde bire düşeceği müjdesini verdi.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.