ZİRAAT ODALARI SIKINTILARINI ANKARA’DA VEKİLLERE ANLATTI

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2020 13:07
ZİRAAT ODALARI SIKINTILARINI ANKARA’DA VEKİLLERE ANLATTI
ZİRAAT ODALARI SIKINTILARINI ANKARA’DA VEKİLLERE ANLATTI

Ziraat odaları başkanları sıkıntı ve isteklerini Ankara'ya taşıdı.

Tıkla


Aydın Ziraat Odaları Başkanları yaşanan tarımsal sorunlar ve isteklerini Ankara'ya taşıdı.


Aydın merkez ve ilçelerinden Ziraat Odası Başkan ve Yönetim Kurlu üyelerinin katıldığı Ankara ziyaretinde, Milletvekilleri ile görüşen Ziraat Odaları Başkanları ziyaretlerinin olumlu geçtiğini tüm sıkıntılarını Ankara’ya taşıyarak çiftçilerin sesi olduklarını ifade ettiler.


Ankara'da yapılan ziyaretlerde, AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim ile toplantı yapan İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ile kahvaltıda buluşan Ziraat odası başkanları, Ziraat bankasının Borçlarının Yapılandırması, Sulama Birliği ücretlerinin ve Sulamada Kullanılan elektrik ücretlerinin çok olması, Çiftçi malları korumaları hakkında şikayetler ve istekler konu konuşuldu.


Ankara Ziyaretlerine Koçarlı Ziraat Odasını Temsilen Koçarlı Ziraat Odası Meclis Başkanı Tankut Turgut Çıbık,  Yönetim Kurulu üyesi Süreyya Çıblak katıldı.


Ziyaretlerin olumlu geçtiğini ifade eden oçarlı Ziraat Odası Meclis Başkanı Tankut Turgut Çıbık, “Olumlu geçen bu görüşmelerimizin en kısa zamanda çiftçimize yansıyacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.