Zaynık, “Atatürk Mahallesinin Gülen Yüzü” sloganıyla yeniden aday

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2019 10:12
Zaynık, “Atatürk Mahallesinin Gülen Yüzü” sloganıyla yeniden aday
Koçarlı Haber olarak merkez mahallelerde muhtar adaylarına projelerini sormaya devam ediyor.

ATATÜRK MAHALLESİNDE 2 ADAY YARIŞACAK

Tıkla

 

Koçarlı Haber olarak merkez mahallelerde muhtar adaylarına projelerini sormaya devam ediyor. “Muhtar Adayları Konuşuyor” köşemize bu hafta Koçarlı Atatürk Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de Muhtar adayı Ali Zaynık ve ilk kez Atatürk Mahallesine Muhtar adaylığını koyan Yaşar Çevrici konuk oldu.

 

 

Zaynık, “Atatük Mahallesinin Gülen Yüzü” sloganıyla yeniden aday


Koçarlı Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Zaynık, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tekrar muhtar seçilirse mahallede geliştirmek istediği hizmetlerinden ve yeni projelerinden bahsetti.


“Atatürk Mahallesinin Gülen Yüzü” sloganıyla yeniden Atatürk Mahallesi Muhtarlığına talip olduğunu söyleyen Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zaynık “5 yıllık zaman içerisinde hayli bir yol kat ettik. Güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bize tekrar görev verilirse daha güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Mahallemiz halkıma şimdiden saygı ve sevgilerimi sunuyorum.  Herkesin oyuna talibim” dedi.


Atatürk Mahallesi’nde 5 yıldır yaptığı hizmetleri anlatan ve daha fazlasını yapacağını dile getiren Zaynık, “30 Mart 2014’te yapılan seçimle Atatürk Mahallesi’nde muhtar oldum. Bir süreç başladı, bu süreç içerisinde vatandaşa yolumuzun yapılmasını, düğün salonumuzun yapılmasını ve birçok şey vaat ettim. Bunların içinde yaptığım çok şey var. Yolumuz yaptık, düğün salonumuzu yaptık, çocuklarımızın yağmurlu havalarda servis bekleyebilmeleri için bekleme yeri yaptık, onları saçakların altında beklemekten kurtardık. Yağmurlu havalarda çocuklarımız saklanacak yer arıyordu, bu benim çok önceden beri, muhtar olmadan önce aklımda olan bir şeydi. Evim de servise bindikleri yere yakın olduğu için kötü havalarda ne şartlarda servise bindiklerini görüyordum. Mahallemize kendi imkanlarımızla yaptığımız cemevimizi  yaptık ve yeni dönemde de daha kullanışlı hale getirebilmek için gerekli olan tadilatları yapacağız. Düğün salonumuzun içine çocuklarımızın rahat oynayabileceği oyun parkı yaptık, oyuncaklarını kurduk, etrafının çevre düzenlemesini yaptık. Söz verdiğimiz ne varsa hepsini yerine getirdik, bunlar yapılması gereken, mahallemizin ihtiyaçlarıydı. Tabi bunlar yetmez, mahallemiz için daha fazla şey yapmalıyız” dedi.


“MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”


Hizmet için mücadele ettiğini ve bu mücadeleyi sürdüreceğini ifade eden Zaynık, “Atatürk Mahallesi daha fazla şey hak ediyor. 31 Mart 2019’daki seçimlerde tekrar bize yetki verilirse daha yapacağımız hizmetler var. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyorum. Bu doğrultuda mücadelemizi devam ettireceğiz. Vatandaşımıza kaymakamlığın ve büyükşehir belediyesinin yardımlarını, ilkeli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık, ulaştırmaya da devam edeceğiz. Bu arada hem Kaymakamlığımıza, hem Büyükşehir Belediyemize hem de Koçarlı Belediyemize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum. Biz hizmet için bu yola çıktık. Söz verdiklerimizin arkasında durduk. 5 yıl içerisinde bunları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tekrar halk tercihini bizden yana kullanırsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.


“ATIL VAZİYETTEKİ OKUL KAMUYA AÇILACAK”

 

Atıl durumdaki okulumuzun mahallemize bir sosyal tesis olarak kamulaştırılması için gerekli müracaatları, gerekli yerlere yapacağız.

 

Mahallenin çözüme kavuşturulacak sorunlarını ve yeni projelerini paylaşan Zaynık, “Atıl durumdaki okulumuzun mahallemize bir sosyal tesis olarak kamulaştırılması için gerekli müracaatları, gerekli yerlere yapacağız” dedi.


Zaynık “Şu an mahallenin görünen en büyük sorunu atıl vaziyetteki eski okul binamız ve muhtar olur olmaz yapacağım ilk şey, atıl durumdaki okulumuzu kamuya açarak bir sosyal tesis veya çay bahçesi olarak kullanılmasını sağlamak ve vatandaşın hizmetine sunmak olacak. Kaymakamımıza da ileteceğim bu durumu. Bizlere yardımcı olacağından en ufak bir şüphem yok. Sonrasında da küçük olan cemevimizi büyütmek ve orada yenilikler yapmayı düşünüyoruz. Planımızda ve projelerimizde bunlar var. Yapılmayan bir tane sokağımız kaldı. Onunda mücadelesini veriyorum, en kısa zamanda o konuyu da çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

“ATATÜRK MAHALLESİ’NİN BİR EVLADIYIM”


Atatürk Mahallesi’nin bir evladı olarak her sorumluluğunu üstlendiğini ve üstlenmeye devam etmek istediğini belirten Zaynık, “Ben Atatürk Mahallesi’nin hem annesi, babası hem de eli, ayağı olmak istiyorum. Öyle olduğumu da düşünüyorum. Eğer insanlarımıza faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Temel düşüncemiz bu; insanları kucaklamak, dertlerine çare olmak, ihtiyaçlarını karşılamak. Bütün amacımız bu. Ben kaymakamımıza ve belediye başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İhtiyaçlarımıza her zaman cevap vermeye çalıştılar.


Atatürk Mahallemizin nüfusu 336, seçmen sayımız da 281, mahallemizde 105 hanemiz var. Atatürk Mahallesi muhtarlığına benden başka bir aday arkadaşımız daha var. Hangimiz Atatürk Mahallemize faydalı olacaksak Allah muhtar olmayı ona nasip etsin.  O da bizim arkadaşımız, mahallelimiz. Onun da, benim de yolumuz açık olsun. Tabi gönül kendim kazanmamı ister. Atatürk Mahallesi için hayırlı olan olsun” şeklinde konuştu. 


Necmiye KAPTAN













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.