Yönetim Kurulu Toplantısına Sürpriz Ziyaret

YAŞAM Haber Girişi : 29 Ocak 2018 10:03
Yönetim Kurulu Toplantısına Sürpriz Ziyaret
Geçtiğimiz hafta yapılan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Başkan ve Yönetime eşleri sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Başkan ve Yönetime eşleri sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Tıkla

Koçarlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunun tamamlanmasının ardından Başkan İlker Aşkın ve yönetimi kooperatif binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının bitmesine yakın kooperatif binasına gelerek sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri, her zaman eşlerinin yanında olduklarını, desteklerini eşlerinden hiçbir zaman çekmeyeceklerini ifade ettiler.

Eşlerinin yaptıkları sürpriz ziyaretten mutlu olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan ve yönetimi,  “Her Başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın mutlaka vardır” diyerek eşlerine teşekkür ettiler.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Koçarlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Eşlerimiz bizlerden desteklerini eksik etmedikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte ilk toplantımızın sonrasında böyle bir ziyaret bizleri çok mutlu etti. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu da bunun bir göstergesidir” dedi.

Koçarlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın’ın eşi Nazire Aşkın ise,  eşler olarak gerçekleştirdikleri sürpriz ziyarette kendilerine yeni dönemlerinin hayırlı olmasını dilemek ve her zaman eşlerimizin yanında olduğumuz göstermek için sürpriz gerçekleştirdiklerini belirterek, “Eşlerimizin yanına hayırlı olsun ziyaretine geldik. Aile kavramı her şeyden önce gelir. Bizde eşlerimizin arkasında görülmeyen güçler olduğumu düşünüyoruz. Başarılı kişilerin bu başarıları arkasında duran mutlu ailelerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bizde eşlerimizin mutluluğunu bir nebze de olsa mutluluk katmak için sürpriz yaparak hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Bu stresli seçim sürecinde bizde eşlerimizle birlikte bu stresi yaşadık ve hep birlikte üzerimize düşen görevi yaparak mutluluğa eriştik. Eşlerimizin stresine nasıl ortak olduysak mutluluğuna da ortak olmak için burayız. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Konuşmaların ardından Koçarlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın’ın eşi Nazire Aşkın eşler adına başkan İlker Aşkın’a hayırlı olsun çiçeği ve yanlarında getirdikleri ikramları da eşlerine servis yaparak takdim etti.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.