Yeni ders yılına, yeni okul bahçesi

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Eylül 2019 11:56
Yeni ders yılına, yeni okul bahçesi
Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine Koçarlı Belediyesi tarafından yeni eğitim-öğretim yılı açılmadan beton dökme işlemi gerçekleştirildi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Turgay Arslan, Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirilen bahçe düzenlemesinde beton dökme çalışmalarını yakından takip etti.

Tıkla


Başkan Kaplan, okul bahçesinde yapılan çalışmalardan sorumlu işçilerle de konuşarak bilgi aldı. Çalışmaların ne zaman biteceği, okul açılana kadar bahçenin ne durumda olacağı gibi konularda bilgi alan Kaplan, okul bahçesi zemininin öğrenciler için güvenli olması, tehlikeli olmaması açısında önem taşıdığını söyledi. 


“OKUL BAHÇESİ ZEMİNİ GÜVENLİ OLMALI”


Okulumuzun bahçesine son beton dökülmesi üzerinden zaman geçmiş ve tekrar bahçe düzenlemesi ve bakım sırası gelmişti. Ders yılı başlayana kadar bahçe yenilenmiş olacak. Çocuklar okul bahçesinde koşup oynadığı için okul bahçesinin zemini ve etrafı çocuklarımızın güvenliği ve emniyeti çerçevesinde düzenlenmiş olmalı. Okul bahçesi Cumhuriyet Ortaokulu’na, öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.


Okul bahçesinin düzenlemesi için Kaplan’a teşekkür eden Arslan, “Okullar açılmadan çalışmaların bitmesini ön görüyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yeni eğitim-öğretim yılına yenilenmiş ve bakımı yapılmış, güzelleşmiş bir okul bahçesiyle başlayacak. Okulumuz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.


 











      








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.