Yavuza yoğun ilgi

SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2018 13:56
Yavuza yoğun ilgi
Ak Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz, Koçarlı İlçesini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da buluştu.

Ak Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz, Koçarlı İlçesini ziyaret ederek  pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da buluştu.

Tıkla

Sivil Toplum Kuruluşlarınıda ziyaret eden Ak Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz’u, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

 İlçe pazarında pazarcı esnafıyla, hem de vatandaşlarla konuşan Yavuz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi. 

Seçimlerin ülke açısındaki önemine değinen Yavuz, “Sahaya indiğimiz günden bu yana güzel bir hava var. Kasım seçimlerine göre daha sakin ve ılımlı bir ortam var. Herkes huzur içinde. Ben bu seçimlerin çok güzel sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Bu mesele sadece seçim kazanmak değil devletimizin ve milletimizin bekasıyla ilgili. Bunu hiçbir siyasal düşünceye bakmadan sonuçlandırmamız gerekiyor. İnşallah Aydın’ımıza ve ülkemize güzel hizmetler yapacağız” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.