Yaralı askeri ana ocağında ziyaret ettiler

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ağustos 2019 11:40
Yaralı askeri ana ocağında ziyaret ettiler
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde görev yaparken düzenlenen tuzakta yaralanan Koçarlılı Uzman Erbaş Muhammet Çoban’ı, Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Görev esnasında yaralanan askerin geçmiş olsun ziyaretinde Çelik ve Kaplan’a Koçarlı İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramazan Şimşek de eşlik etti.

Tıkla


Hakkari Çukurca’daki görevi sırasında PKK'lı teröristlerce askeri aracın geçişi sırasında araziye tuzaklanan mayının infilak etmesi sonucu Koçarlılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Muhammet Çoban, 1 Astsubay ve 1 Köy korucusu yaralanmıştı.


HABERİ ALINCA ASKERİN AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİLER


Haberi aldıktan hemen sonra, yaralanan Sözleşmeli Er Muhammet Çoban'ın Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden annesi ve abisine, Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çoban geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.


Yaralı Sözleşmeli Er Muhammet Çoban’ı ana ocağına geldikten sonra da bizzat ziyaretine giden Çelik, Kaplan ve Şimşek, yaralı askere ve ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve Çoban’a acil şifalar dileyerek, daha büyük acıların yaşanmaması temennisinde bulundu. 















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.