Yaralı Asker’den sevindiren paylaşım

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Temmuz 2019 14:47
Yaralı Asker’den sevindiren paylaşım
Yaralı Asker’den sevindiren paylaşım


Tıkla

Hakkari’de görev yapan Koçarlı Esentepe’li Uzman Erbaş Muhammet Çoban, PKK tarafından döşenen EYP’nin (El Yapımını Patlayıcı) patlatılması sonucu yaralanmasının ardından sevindiren haber geldi.

Patlamadan yaralı olarak kurtulan  Koçarlı Esentepe’li Uzman Erbaş Muhammet Çoban, kendi sosyal medyasından yaptığı paylaşım ile sevenlerini merakta bırakmayarak sevinçli haberi verdi ve fotoğrafını paylaştı.


Dün (Pazartesi) Çukurca Ormanlı Taburu üst bölgesinde sabah 9.30 saatlerine göreve çıkan askeri aracın tabura dönüşü sırasında geçiş güzergahına PKK’lı teröristlerce tuzaklanan EYP (El Yapımını Patlayıcı), aracın geçişi sırasında infilak ettirilmiş Koçarlılı Uzman Erbaş Muhammet Çoban ile 1 Astsubay ve 1 Köy korucusu yaralanmıştı.


PAYLAŞIMI YÜREKLERE SU SERPTİ


Yaşanan patlamanın ardından yaralı askerler ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı, sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinin sürdüğü öğrenilmişti.


Koçarlı Esentepe’li Uzman Erbaş Muhammet Çoban, kendi sosyal medya adresinden yaptığı paylaşım ile yüreklere su serpti.


Yaralı Uzman Erbaş Muhammet Çoban yaptığı paylaşımda “ALLAH şükürler olsun ki can kaybı olmadan bu kazayıda atlattık arayan aramayan herkezden eşten dosttan Allah razı olsun merak edilecek önemli bir durumum yok Allah şükür” ifadelerini kullandı ve hastane bahçesinde çekilmiş olan bir fotoğrafı da sevenleri için paylaştı.


Uzman Çavuş Çoban’ın bu paylaşımı başta yaşadığı Esentepe mahallesinde olmak üzere tüm Koçarlı’da sevinçle karşılanırken, vatandaşlar paylaşımın altına ise yaralı askere geçmiş olsun mesajlarını ilettiler.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.