Yaptıkları ile alkış topladılar

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Kasım 2020 21:04
Yaptıkları ile alkış topladılar
Koçarlı ilçesinde ilkokul öğrencilerinin başlattığı çalışma takdir topladı.

Koçarlı ilçesinde ilkokul öğrencilerinin başlattığı çalışma takdir topladı.

Tıkla


İlçede Koronavirüs vakalarının artmasının ardından ilkokul öğrencileri yaptıkları resimleri kapılarına asarak Koronavirüse dikkat çektiler.


Yaptıkları resimlere, “Babamı, annemi, dedemi, ninemi seviyorum. Misafir kabul etmiyoruz”  yazarak kapılarına asan öğrenciler yaptıkları ile dikkat çekmeye çalıştılar.


Salgınla mücadelede maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyma konusunda dikkatli olması gerektiğini de söyleyen öğrenciler, “Babamızı, annemizi, dedemizi, ninemizi seviyorsak akraba komşu ve arkadaş ziyaretleri yapmamamız gerekmektedir. Bizlerde misafirliğe gitmiyoruz, misafir kabul etmiyoruz”dediler.


Arkadaşları arasında bu kampanyaya devam edeceklerini söyleyen öğrenciler, “Hepimiz resim çizerek “misafirliğe gitmiyoruz, misafir kabul etmiyoruz” yazarak  evlerimizin kapısına asacağız. Bu yaptığımız çalışma ile büyüklerimizin evde kalmasını sağlayacağız”dediler.










 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.