Vicdansızlığın böylesi görülmedi

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2019 14:09
Vicdansızlığın böylesi görülmedi
Koçarlı Çakmar Mahallesi yolu kenarında çuval içinden hapsedilmiş bir yavru köpeğin çıkması adeta kan dondurdu.

Çakmar’da yoldan geçmekte olan bir vatandaş, yol kenarına atılan ağzı bağlı bir çuvalı fark ederek çuvalın yayına gitti ve çuvalın ağzını açtı. Çuvalı açtıktan sonra içinden çıkan yavru köpeği gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Tıkla


Köpek yavrusunun havasızlıktan ölmesini amaçlayan bazı kişiler köpek yavrusunu çuvala koyup çuvalın ağzını bağladıktan sonra insafsızca yol kenarına bıraktı. Neyse ki yoldan geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edilen köpek yavrusu, çuvalın ağzı hemen açılarak havasız kalmaktan son anda kurtarıldı ve özgür bırakıldı.


YAPANLAR CEZASIZ KALMASIN


Yavru köpeği bularak kurtaran vatandaşlar köpeği kurtarma anını kameraya aldı ve görüntüler Koçarlı’ya ait bir sosyal medya sayfasında paylaşılarak kısa sürede yayıldı. İnsafsızların yavru köpeğe işkence amaçlı yaptığı hareket hayvan severlerin tepkisine neden oldu. Hayvan sever vatandaşlar yavru köpeğin canına kasteden canilerin yakalanarak cezalarının verilmesini istedi.


Necmiye KAPTAN
















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.