Vatandaş istedi, yetkililer harekete geçti

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Kasım 2019 12:17
Vatandaş istedi, yetkililer harekete geçti
Yeni Mahalle’de bakımsız kalan ve kaldırımının olmamasıyla gündeme gelerek vatandaşın tepkisini çeken sokağın bakımı yapıldı.

Yeni Mahalle’de bulunan Çulhalar Caddesi ile Yeni Cadde’nin kesiştiği sokakların kenarında kaldırım yükseltisi ve herhangi bir taşın bulunmaması sokağı kullanan vatandaşları ve sokak üzerindeki dükkan sahipleri ile esnaflar ve Pazartesi günleri tezgah kuran pazar esnafı tarafından tepkilere neden olmuştu. 

Tıkla


Bir yıl önce sokak üzerinde inşaat yapıldığı için kaldırımın söküldüğü ancak bir yıldır tekrar yapılmadığından şikayet eden vatandaşların sesini duyan yetkililer 7 haftanın sonunda sokağın topraklı bölümüne taş döşedi.


Öncesinde yol kenarında olması gereken kaldırımın olmaması ve yolun kenarının toprak yol olarak kalmasından dolayı şikayetçi olan vatandaş yolun kenarına taş döşenince yetkililere teşekkürlerini iletti ve tozdan, topraktan, kötü görüntüden kurtulduklarını dile getirdi.


“TOZ TOPRAKTAN KURTULDUK”


Sokağı her zaman kullanan vatandaş ve esnaf şikayetlerinin bildirilmesinin ardından yetkililerin duruma çözüm getirmelerinden mutlu olduklarını belirterek, “Yaya olarak kenardan yürümemiz gerekiyordu, yol kenarları çok kötü durumda olduğu için her zaman hareket alanımız kısıtlıydı. Trafikteki araçlarla yürümek zorunda kalıyorduk. Sokağın kötü olan kısmına taş döşenmesinin ardından toz, toprakta veya yolun ortasından yürümekten kurtulduk. Ulaşımı olumsuz etkileyen durum ortadan kalkınca trafik de rahatladı. Pazartesi günleri pazar tezgahları da kurulurken esnaf da çok rahat edecektir” diye konuştu.
















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.