Uncu, Belediye Meclis Üyeliği adaylığına başvurdu

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ocak 2019 09:14
Uncu, Belediye Meclis Üyeliği adaylığına başvurdu
31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Murat Uncu AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı’na gelerek, AK Parti Koçarlı Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusunda bulundu.

Yeniköy Mahallesi’nden olan ve AK Parti Koçarlı Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusu sırasında kendisine destek olmak isteyen Yeniköy halkıyla birlikte AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığına gelen Murat Uncu, başvuru formu doldurarak adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Tıkla


Adaylık başvurusunu gerçekleştiren Murat Uncu “Önce vatanımıza, sonra Koçarlı ve Yeniköy halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Ben buraya belediye meclis üyesi adaylığı başvurusu yapmak üzere Yeniköy halkını temsil etmek için geldim. Nedim Kaplan başkanımdan, Yeniköy halkından Allah bin kere razı olsun. Beni seçtiler, bana güvendiler. Ben de onları mahcup etmemek için elimden geleni Nedim başkanımız sayesinde en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Allah bizleri utandırmasın, bizim yar ve yardımcımız olsun” dedi.


“BANA GÖRE MEŞALEYİ YENİKÖY YAKTI”


Murat Uncu’nun yaptığı adaylık başvurusunu AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı kabul ederken, AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, “Yeniköy tek yürek olmuş. Yeniköylüler kendi sokağında, mahallesinde, toprağında yetişen Murat kardeşimizi, bugün belediye meclis üyesi adayı olmak için Koçarlı’ya kadar yağmurun bereketiyle getirdiler. Hepinizden Allah razı olsun, böyle bir kardeşi yetiştirdiğiniz için ve ona sahip çıktığınız için sizi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum. Bu duruşunuzun, bu kararlılığınızın, kendi toprağınızdan çıkardığınız kardeşinize gösterdiğiniz ilginin, diğer beldelerimize ve mahallelerimize yansımasını temenni ediyorum. Bana göre meşaleyi Yeniköy yaktı” diye konuştu.


KAPLAN TAVSİYE VERDİ


AK Parti Koçarlı Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusunda bulunan Murat Uncu’ya desteğini dile getiren ve tavsiyeler veren Kaplan, “Murat kardeşimize güvenimiz tam, üyeliği durumunda ona dedim ki: Bundan sonra sen sadece Murat Uncu olarak hareket edemezsin. Yeniköy’ü temsil edebilecek kabiliyette ve özellikte olmak zorundasın. Oturuşunla, kalkışınla ve bütün Yeniköy’deki büyüklerini kendi büyüğün, baban yaşındakileri baban, kardeşin yaşındakileri kardeşin, ablan yaşındakileri ablan, çocuğun yaşındakileri de kendi çocuğun olarak kabul etmek zorundasın. Yani Yeniköy’deki her bireyin senin üzerinde bu saatten sonra hakkı var. Onların dertlerini dert bilerek, sorunlarını çözme yolunda her türlü gayret ve çabayı göstermen gerekir. Artık sıradan bir vatandaş gibi davranamazsın. Yani Yeniköy’deki bir kardeşimizin bir meselesi olduğunda; hastanede, okulda, bankada, yurtta, arazide, siyaseten veya devlet kademelerinde, her yerde ne gerekiyorsa derdine sahip çıkıp, koşmak durumundasın” dedi.


“VAKİT YENİKÖY VAKTİ”


Belediye Meclis Üyesi seçilmesi durumunda Murat Uncu’ya üzerine düşen sorumluluklarını hatırlatan Kaplan, “Vatandaşın derdi bundan böyle Murat kardeşimizin derdi olacak. Bu bilinçle yoluna devam etmesi gerektiğini de ifade etmiştim. Bir kez daha siz değerli Yeniköylü ağabeylerim ve kardeşlerimiz huzurunda kendisine ifade ediyorum. Sadece Yeniköy’ün de değil, inşallah önümüzdeki dönemde seçildiği günden itibaren Koçarlı’nın 52 mahallesinin belediye meclis üyesi olacak, Yeniköy özelinde ise Yeniköy’ün problemleriyle, Bıyıklı’nın, Güdüşlü’nün, Haydarlı’nın, kendine yakın bölgedeki tüm mahallelerin öncelikle meseleleriyle ilgilenerek çözmek yönünde çaba ve gayret sarf etmesi gerekecek. Bu belediye meclis üyeliği müracaatının Murat Uncu kardeşimize, Yeniköy’e ve tüm Koçarlı’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte 31 Mart’ta başaracağız. Vakit Yeniköy vakti, vakit Koçarlı vakti, vakit Aydın vakti, vakit Türkiye vakti. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.