Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 13:29
Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı
Koçarlı Belediyesi, Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti.

1 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’da gerçekleştiren toplantı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başkanlığında yapıldı.  Koçarlı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 6 gündem maddesinden oluştu.

Tıkla


Toplantıda; maliye lojmanının belediyeye devri için başvurusu, 2 tane taşınmaz devri için başvurusu, Haydarlı Mahallesi’nde bir parkın adının Şehit Selahattin Pehlivan olması, Çakırbeyli Mahallesi’ne Ziraat Bankası ATM kurulması ve 3 yıl için yıllık bin TL ücret alınması, mahallelere yapılacak reklam billboardlarının ücret tarifelerinin belirlenerek günlük bedelinin 7,5 TL olarak belirlenmesi ve belediye bünyesine 27-30 kişilik 2 tane otobüs alımına oy birliğiyle karar verildi.        


Başkan Kaplan ve meclis üyelerinin karşılıklı fikir alışverişleri ile devam eden meclis toplantısı gündem maddelerinin karara bağlanması ile sona erdi ve bir sonraki Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1 Ağustos tarihinde saat 17.00’de yapılması kabul edildi.








 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.