Sevilen Komutan ilçeye veda ediyor

GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ağustos 2019 10:48
Sevilen Komutan ilçeye veda ediyor
Koçarlı İlçe Jandarma Garnizon Komutanı olarak 2018 yılından beri ilçede görev yapmakta olan Ahmet Çoban, emekliye ayrılması sebebiyle Koçarlı’dan ayrılıyor.

İlçe halkının çok sevdiği Jandarma Komutanı Ahmet Çoban emekli olması sebebiyle görevini tamamladı ve önümüzdeki günlerde Koçarlı’dan ayrılacak. İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çoban, veda ziyaretlerine başladı ve vedalaşmak üzere ilçede görev yapan Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, daire amirleri, STK temsilcilerini ve esnafı ziyaret etti.

Tıkla


KOMUTANA İYİ DİLEKLERDE BULUNDULAR


Koçarlı’da görev yapan ve Jandarma Komutanı Ahmet Çoban ile çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten Kaymakam Fırat Çelik ve Belediye Başkanı Nedim Kaplan ilçeye katkıları için Çoban’a teşekkür ederken, çok sevilen bir komutan olduğunu hatırlatarak, hayatında sağlık ve esenlikler dilediler. 


KOÇARLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ


İlçede veda ziyaretlerine devam eden Çoban, Koçarlı’da görev yapmaktan çok mutlu olduğunu ve Koçarlı halkını tanımış olmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. İlçedeki herkesle kaynaştığını ve Koçarlı’daki herkesle çalışmanın çok keyifli olduğunu aktaran Çoban, görev süresi boyunca güzel ilişkiler kurdukları için tüm Koçarlı halkına teşekkürlerini iletti. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.