“Seni Belediye Başkanı yapacağız”

SİYASET Haber Girişi : 15 Ağustos 2018 11:59
“Seni Belediye Başkanı yapacağız”
İlçe Başkanı Nedim Kaplan seçim startını Çakırbeyli mahallesinde verdi.

İlçe Başkanı Nedim Kaplan seçim startını Çakırbeyli mahallesinde verdi.

Tıkla

Çakırbeyli halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Kaplan, vatandaşların, “Hizmet alamıyoruz. Seni Belediye Başkanı yapacağız” sözlerine “Seçim meşalemizi buradan yaktık. Çakırbeyli ve Koçarlımızın her mahallesi, her sokağı senden benden diye ayırt etmeden Ak hizmetlerle tanışarak en iyi şekilde hizmet alacak” dedi.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan, 2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin startını verdi.

Merhum Başbakan Adnan Menderesin mahallesi Çakırbeylide seçim startını veren İlçe Başkanı Nedim Kaplan, daha yaşanabilir Koçarlı için mücadele edeceğiz” dedi.

Milletvekili Rıza Posacı, Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen’in katılımı ile düzenlenen toplantıda ilçe yürütme kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile seçim sürecinin yol haritası oluşturuldu.

Çakırbeyli halkını da ziyaret eden Başkan Kaplan, “Vatandaşların seni Belediye Başkanı yapacağız” sözlerine, “sizlerin desteği ile Koçarlı ilçemizi Ak Parti belediyesi ile  buluşturacağız. Hizmetlerin en yüksek şekilde alınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


KOÇARLI BUNU HAK ETMİYOR


 Vatandaşların ilgisinden dolayı toplantıya bir saat geç başlayan Kaplan, “Mart ayında  yapılacak olan yerel seçimler için seçim startını Merhum Başbakan Adnan Menderesin mahallesinden vermiş olduk. 30 Mart’ta yerel seçimleri için projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmak ve sadece seçim zamanlarında değil her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ziyaretlerimize aralıksız devam ediyor” dedi.

Koçarlı halkını Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırdıklarında Belediye Meclis toplantılarını da her ay farklı mahallelerde yapacaklarını ifade eden Başkan Kaplan, “Koçarlımızın hizmetlerin en yüksek şekilde alınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, 30 Mart 2019’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Koçarlıyı Ak Parti ile buluşturmak. Aydın ve Koçarlı bunu  hak etmiyor” şeklinde konuştu.


BELEDİYECİLİK ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL


Katıldığı İlçe yürütme kurulu toplantısında Çakırbeyli mahallesinde meşaleyi yaktıklarını söyleyen ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “Seçimlerde 17 ilçemizin 12’sinde birinci olduk.  Koçarlı ilçemizde

 7 Haziranda, 1 Kasımda ve 24 Haziran seçimlerinde açık ara farkımızı göstererek  Ak Partiyi birinci parti yaptı. Koçarlı istikametini belirlemiş oldu.  Belediyecilik çocuk oyuncağı değil.  Aydın ve ilçelerinde Belediyecilik anlamında büyük kayıp var. Ak Parti Belediye Başkan adayları ile en güzel listeyi oluşturarak, emin adımlarla yürüyecek, hatalarımızı azaltıp doğrularımızı çoğaltacağız.  Her ilçemizden en güzel adayları seçmenimizin karşısına çıkaracağız. Her zaman halkın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.  

 

BAŞARI AVUÇLARIMIZIN İÇİNDE


Çakırbeyli mahallesinde yapılan İlçe yürütme kurulu toplantısında, Koçarlı ilçesi ve halkı seçimlerde mesajı verdiğini belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı   “Öncelikli hedefimiz Mart 2019 seçimlerinde tüm belediyeleri Ak Parti  ile buluşturmak bunun formülü birlik ve beraberliğimizden geçiyor, bu birlik ve beraberlik içerisinde genel merkezimizin belirlediği adayların arkasında durursak başarı avuçlarımızın içinde. Bizler  daha çok çalışmalı daha fazla insana ulaşmalıyız, çalışmazsak, gayret etmezsek yapacağımız doğruları yapmazsak bu imkanda heba olur gider “diye konuştu.












 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.