Seda Sarıbaş’a Büyük İlgi

SİYASET Haber Girişi : 02 Mayıs 2018 15:43
Seda Sarıbaş’a Büyük İlgi
Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Seda Sarıbaş’a Teşkilatlardan Büyük İlgi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Seda Sarıbaş’a Teşkilatlardan Büyük İlgi.

Tıkla

Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Seda Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan Sarıbaş, ilk olarak Bozdoğan İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Partililerin sıcak karşılaması ve misafirperverliğine teşekkür eden Sarıbaş, daha sonra ikinci durağı olan Karacasu’ya geçti. Karacasu’da parti teşkilatı ile sohbet havasında geçen keyifli, kısa bir toplantı düzenlendi. Sonra Yenipazar’a hareket eden Sarıbaş, teşkilatın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı.

Efeler Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına Katıldı

Teşkilat ziyaretlerine, Efeler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmak üzere kısa bir ara veren Seda Sarıbaş ve beraberindekiler, Efeler’e dönerek SKM açılışına katıldı. Sarıbaş, partililer ile biraraya gelerek, SKM’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış sonrası İncirliova İlçe Teşkilatı’na giderek ziyaretlerine devam eden Sarıbaş, İncirliovalı partililerden başta kadın ve gençler olmak üzere yoğun ilgi gördü.

Seda Sarıbaş, günün son ziyaretini de Koçarlı İlçe Teşkilatı’na yaptı. Partililerle uzun ve yoğun fikir alışverişleri ile geçen bir sohbet gerçekleştiren Sarıbaş, kendisine gösterilen içten ve sıcak ağırlamadan dolayı ilçe teşkilatına teşekkürlerini sundu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.