Savaş: “Çakırbeyli’nin sorunları için mücadele edeceğiz”

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2019 10:03
Savaş: “Çakırbeyli’nin sorunları için mücadele edeceğiz”
AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT (Kamu İktisadi Teşebbüsleri) Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Çakırbeyli Mahallesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve projelerinden bahsetti.

Mustafa Savaş’a Çakırbeyli ziyaretinde Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Aksoy ve Çakırbeyli mahalle muhtarı Özer Orçan eşlik etti.

Tıkla


Savaş, Çakırbeyli pazaryerinde incelemelerde bulundu ve düzenlemesi hakkında beraberindekilerle fikir alışverişi yaptı, ardından Çakırbeyli’ye kurmayı planladıkları “Yaşlı Yaşam Köyü” projesiyle ilgili bilgi verdi.


“ÇAKIRBEYLİ’YLE DUYGUSAL BİR BAĞIMIZ VAR”


Çakırbeyli pazaryerini inceleyen ve düzenlemesi konusunda fikir beyanında bulunan Savaş, “Çakırbeyli mahalle muhtarımız seçildikten sonra tebrik ettik, ardından birçok defa telefonla görüştük. Muhtarımız bizi davet etti, biz de davete icabet ettik. Biz de Koçarlı Belediye Başkanımızla, Koçarlı İlçe Başkanımızla oturduk, burada yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Burada bir Yaşlı Yaşam Köyü yapılacak. Gelirken Adnan Menderes Müzesi’ni inceledik, pazaryeri düzenlemesi de var. Çakırbeyli’nin tarihten gelen bir özelliği var, rahmetli Adnan Menderes’in memleketi. Duygusal bir bağımız var. Buraya geldiğimizde hemşerilerimizle hep sohbet ediyoruz, muhtarımızın da ayrı bir yeri var, sürekli irtibat halindeyiz. Her fırsatta da Çakırbeyli’nin sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. AYDEM ile ilgili problemler vardı, onları çözdük. Bundan sonra Çakırbeyli’nin, belediye başkanımızın, muhtarımızın, hemşerilerimizin emrindeyiz” diye konuştu.


“PROJE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”


Savaş’ın ziyaretinde bahsettiği proje olan Yaşlı Yaşam Köyü’nün kendisini sevindirdiğini aktaran Kaplan, “Sayın Milletvekilimizin Çakırbeyli ziyareti bizi fazlasıyla memnun etti. Muhtarımız bize çok iyi ev sahipliği yaptı. En güzel olan da burada bir Yaşlı Yaşam Köyü kurma projesi, projeyi hayata geçirmek için mücadele edeceğiz. Projenin adını da Adnan Menderes Yaşlı Yaşam Köyü koymayı planlıyoruz. Bunu hep birlikte milletvekillerimizle, valimizle, ilgili bakanımızla birlikte bunu başaracağız, Çakırbeyli’ye böyle güzel bir hediyemiz olacak.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü’ne, Aydın’da 92 mahalleden bu projeye en uygun mahallenin Çakırbeyli olduğunu söyledim. Bu konuda hemfikir olduklarını belirttiler, bu bağlamda Çakırbeyli şanslı, bu projeyi kazandırmak istiyoruz” dedi.


PROJELERİNE HÜKÜMETTEN DESTEK İSTEDİ


Projelerinin hayata geçirilmesi için merkezi yönetimlerden destek beklediklerini savunan Kaplan, “Pazaryeri düzenlemesi gibi projelerimizden de bahsettik. Bizim belediye imkanlarıyla yapabileceğimiz işler değil, merkezi hükümetin, milletvekillerimizin, devletimizin imkanlarıyla bizim mahallelerimize, ilçemize kazandırabileceğimiz hizmetler. Bu bağlamda temennimiz odur ki, bizim projelerimize destek versinler, sahip çıksınlar. Projelerimiz öyle uçuk kaçık projeler değil, ayakları yere sağlam basan, makul ve mantıklı projeler olduğunu düşünüyoruz. Bu projeleri yaptıkça bölgede yeni projelere doğru yelken açacağız” ifadelerini kullandı.




















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.