Şampiyonluğu Elden Bırakmıyorlar

SPOR Haber Girişi : 21 Kasım 2017 09:51
Şampiyonluğu Elden Bırakmıyorlar
Şampiyonluğu Elden Bırakmıyorlar


Tıkla

Kazandıkları başarılar ile Koçarlının gururu olan Özer ailesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.


Her gittikleri müsabakadan elleri boş dönmeyen Mehmet ve Selahattin Özer kardeşler ayrıca antrenörlüklerini yapan babaları Nuri Özer ve kendileri gibi atıcı olan anneleri Rabia Özer ile birlikte başarılarıyla kendilerinden sıkça söz ettiriyorlar.


Özer Kardeşler bu kez de Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanlığı tarafından İzmir'de düzenlenen Trap Bölgesel Cumhuriyet Kupası Müsabakasında ve yine Mersin'de düzenlenen trap yarışmalarında Türkiye Şampiyonu oldular.


KAYMAKAM ÇELİK ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ


Koçarlı'nın gururu olan Özer kardeşleri makamında kabul eden Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, sporcuları altın ile ödüllendirdi.


Koçarlı'nın ismini elde ettikleri başarıları ile tüm Türkiye'ye duyuran Özer Ailesini yürekten tebrik ettiğini ifade eden Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, "Gençlerimizin bu başarıları bizleri memnun ediyor. Koçarlımızın ismini en iyi şekilde duyuruyorlar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz bu gençlerimizi daha da iyi yerlerde görmek istiyoruz. Koçarlı'da gençlerimizi kötü alışkanlardan uzak tutmak için Devlet olarak spora büyük önem veriyoruz. İlçemizin diğer spor branşlarında da Türkiye dereceleri olması ilçemiz adına sevindirici. Halk Eğitim Müdürlüğümüz spora ve sporculara destek sağlamaya devam edecektir. Bizde kendilerinin bu başarılarını ufakta olsa bir hediye ile taçlandırmak istedik" dedi.


Kaymakam Çelik Daha sonra Türkiye şampiyonu olan Mehmet Özer, Selahattin Özer ve Antrenör babaları Nuri Özer'i altın ile ödüllendirdi.






 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.