Protokol ve Halk Bayramlaşma Töreninde Buluştu

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ağustos 2019 16:47
Protokol ve Halk Bayramlaşma Töreninde Buluştu
Kurban Bayramı dolayısıyla Koçarlı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.


Tıkla

Koçarlı Kaymakamlığınca öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Jandarma Komutan V. Ramazan Şimşek, İlçe Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Kaymakam Fırat Çelik bayramlaşma programında “Herkesin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilerim” diyerek tüm protokol üyelerinin ve ilçe halkının bayramını kutlayarak herkesle teker teker tokalaştı.


Bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat Çelik, “Bayramlaşma programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bayramlaşma programımıza katılım geçen yıllara göre oldukça fazla, ancak esnaflarımızdan da daha çok katılım beklerdik” dedi.


Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Çelik ve protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine de ziyaretlerde bulunarak, görev yapan asker ve polislerin de bayramını kutladı.


Jandarma ve Emniyet Amirliğindeki bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Fırat Çelik, ve beraberindekiler Koçarlı’da bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek vatan uğruna canını veren şehitlerin ailelerinin bayramını kutlayarak, yalnız olmadıklarını bir kez daha göstermiş oldular.


Şehit Aileleri ise bu ziyaret dolayısıyla Kaymakam Çelik’e kendilerini yalnız hissettirmedikleri için teşekkür ettiler.


























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.