Protokol, esnaf ve halk iftarda buluştu

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 12:20
Protokol, esnaf ve halk iftarda buluştu
Koçarlı protokolü, esnaf ve halk, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “Geleneksel halde sürdürdüğümüz iftar yemeğimizde esnafımız, halkımız ve protokol üyelerimiz bir kez daha buluşturduk. İnşallah hayırlarımız kabul olur” dedi.

Tıkla


Kasaplar içi Pazar alanında düzenlenen iftara ilçe protokolü, sivil toplum örgütü temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, Mahalle Muhtarları, Koçarlı esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Dostluk ve dayanışmanın doruğa çıktığı ve geleneksel halde verdikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden Koçarlı  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “Bu tür etkinlikler sayesinde birlik ve beraberliği de sağlıyoruz. Bugün iftar yemeğimize yaklaşık bin kişi katıldı. İnşallah seneye daha büyük katılımlı, daha büyük bir organizasyon düzenleyeceğiz. İftar programımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.





























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.