Pidecilerde koronavirüs tedbirleri artırıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2020 14:21
Pidecilerde koronavirüs tedbirleri artırıldı
Koçarlı'da faaliyet gösteren pidecilerde koronavirüse karşı önlemler artırıldı.

Pidesi ile ünlü Koçarlı ilçesinde, pideciler nöbet sistemine geçti.

Tıkla


Ülke genelinde ve Koçarlı’da başlatılan sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet vermeye başladığı  koranavirüs tedbirlerinde Koçarlı’da pideciler nöbet sistemine geçti.


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde  pidecilerin aldığı ortak karar ile  nöbet sistemine geçildi.


İlçede faaliyet gösteren restoran ve çalışanların koronavirüse  karşı önlemlerini artırdığını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “Tedbirlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. İlçemiz pidemiz ile çok ünlü. Pidecilerimizde sadece paket servis, gel-al hizmeti verilmekte. Bizlerde tedbirleri arttırmak amaçlı pidecilerde nöbet sistemine geçtik” dedi.


Pazartesi ve Pazar günleri bütün pidecilerin açık olduğunu belirten Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hüseyin Yaman, Salı günü Uludağ Pide Salonu, Çarşamba Cemre Pide Salonu, Perşembe Şafak Pide Salonu, Cuma  Disara Pide Salonu ve Cumartesi Yılmaz Pide Salonunun açık olduğu , bu listenin her hafta değişeceğini söyledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.