Pazarda ki kötü koku vatandaşı bezdirdi

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2020 13:05
Pazarda ki kötü koku vatandaşı bezdirdi
Pazarda ki kötü koku vatandaşı bezdirdi


Tıkla

Koçarlı’da Pazartesi günleri kurulan halk pazarında bulunun tuvaletlerin logarlarından gelen kötü kokular hem pazarcı esnafını hem de alışveriş yapan vatandaşları bezdirdi.


Özellikle köylü vatandaşların bulunduğu köylü pazarı ve peynircilerin bulunduğu alanın karşısında bulunan tuvaletlerin bağlı olduğu belirtilen mazgallar, temizlenmediği gerekçesiyle ortaya kötü kokuların çıkmasına sebep oluyor.


Kokudan rahatsız olan pazarcı esnafı “Biz burada gıda ürünü satıyoruz ama pazarın ortasında tezgahlarımızın altından kötü kokular geliyor. Bizi de vatandaşları da bu koku rahatsız ediyor.  Bu koku hem halk sağlığını tehdit ediyor hem de akşama kadar bu kokuyla çalışmak durumunda kalıyoruz” dediler.


MAZGALLARIN TEMİZLENMESİNİ İSTEDİLER


Ürettikleri ürünlerinin satışını yapmak için pazara getiren köylü kadınlar ise diğer pazarcılar ve vatandaşlar gibi kokudan rahatsız olduklarını ifade ederek, “ürünlerimizi satmaya çalışıyoruz ama kokudan dolayı vatandaşlar çok fazla bu tarafa gelmiyorlar. Gelseler de fazla duramadan gidiyorlar. Zaman zaman koku gidiyor ama genellikle lağım kokusu oluyor. Yetkililerin mazgalları ve logarları düzenli olarak temizlemesi lazım. Üç beş kuruş kazanmak için geliyoruz ama akşama kadar kokudan helak oluyoruz” diye konuştular.


Yetkililere seslenen vatandaşlar ise, giderlerin temizlenmesi gerektiğini, mazgal olan yerlere de su basılarak pisliklerin giderilmesini istediler.  










 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.