Partiden ihraç istemine ret

SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 22:18
Partiden ihraç istemine ret
Gazeteci Yazar Ergün Poyraz’ın Koçarlı CHP parti Üyeliğinden ihracı talebine İl Disiplin kurulu ret verdi.

Gazeteci Yazar Ergün Poyraz’ın Koçarlı CHP parti Üyeliğinden ihracı talebine İl Disiplin kurulu ret verdi.

Tıkla


Gazeteci Yazar Ergün Poyraz’ın, sosyal Medya üzerinden CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın’a iftira ve aşağlayıcı üslüp ve tutum gösterdiği gerekçesi  ile  partiden ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmişti.


CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Süha Bayırlı tarafından savunması istenen Poyraz’ın Partiden ihraç talebine ret verilerek üyeliğinin devamına karar verildi.


Geçtiğimiz günlerde toplanan Koçarlı CHP İlçe Yönetimi Gazeteci Yazar Ergün Poyraz’ın 68.maddeye göre Partiden ihraç edilmesi ile İl Disiplin Kurula sevkine karar verdi.


İl Disiplin Kuruluna savunmasını yaparak “İhraç istemli talep ret edildi. Partimde kaldım” paylaşımı ile duyuran Yazar Ergün Poyraz Koçarlı Habere açıklamalarda bulundu.


Poyraz yaptığı açıklamada Koçarlı CHP İlçe Başkanlığı, Başkan Hakan Akın Başkanlığında toplanarak “Yazar Ergün Poyraz aynı zamanda koçarlı CHP üyesi olan 21 Mart 2018 tarihinde sosyal medyadan şahsıma yönelik iftira ve aşalayıcı bir üslüp ile tutum ve davranışlar göstermekte, halkın gözünde olumsuz etki bırakarak bir kampanyaya başlamıştr. Bununlada kalmamış 22 Mart 2018 tarihinde sosyal medya sayfasından Sayın milletvekilimiz Hüseyin Yıldız hakkında da yazılarına devam etmektedir.

İlçemizde bir huzursuzluk kaynağı olarak etkilenmemek elde değildir. Daha öncede Koçarlı Belediye Başkanımız Mutlu Öztürk ile ilgili bu gibi yazılar yazmıştır. Gereğini yapılması için il Başkanlığına gönderilmesine karar verilmiştir” kararı ile İl Disiplin kuruluna partimden ihraç edilmem için sevk edildim.


İl Disiplin Kuruluna bununla ilgili gerekli savunmamı yaptım. İl Disiplin Kurulunca ihraç istemim ret edilerek üyeliğimin devamına karar verildi. Partimde kaldım sözlerine yer verdi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.