Özel çocuklar hem eğlendi hem üretti

EKONOMİ Haber Girişi : 07 Ocak 2019 13:20
Özel çocuklar hem eğlendi hem üretti
Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Koçarlı Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde Halk Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ziyaretleri sırasında pasta, kurabiye gibi hamur işi yiyecekler yaptılar.

Tıkla


Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Mediha Saltan Özkaya ile birlikte renkli ve lezzetli pastalar yapan özel öğrenciler pastaları yaparken eğlenceli vakit geçirdi. Öğretmenlerinin organize ettiği bu etkinlik sayesinde çok keyifli vakit geçirdiğini ifade eden öğrenciler lezzetli ve süslü pasta yapmayı öğrettiği için öğretmen Özkaya’ya teşekkür ettiler.


“HAYAL GÜCÜ VE BECERİLERİ GELİŞİYOR”


Çocuklarla pasta yaparak vakit geçirmenin kendisine de çok keyif verdiğini ifade eden Özkaya, “Özel çocuklarımıza bu tür etkinlikler sayesinde el becerisi ve hayal gücü aşılamayı hedefledik. Hep birlikte çok eğlendik. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel. Birlikte güle oynaya yaptığımız pastaları ve kurabiyeleri afiyetle yedik. Öğretmenlerine de birlikte bu çalışmayı yapma fırsatını vererek buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.