Okuma Yazma Kursları Başlıyor

EĞITIM Haber Girişi : 26 Şubat 2018 10:08
Okuma Yazma Kursları Başlıyor
Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasının ardından Koçarlı Halk Eğitim merkezi tarafından okuma yazma kursları kayıtları alınmaya başlandı.

Okuma yazma seferberliğinin başlatılmasının ardından Koçarlı Halk Eğitim merkezi tarafından okuma yazma kursları kayıtları alınmaya başlandı.

Tıkla

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde başlatılan Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında Okuma-Yazma kurslarını başlatıyoruz. Bu süreçte Koçarlımıza yakışan oranı yakalamak için tüm Koçarlı sevdalılarının desteğini bekliyoruz” denildi.

BİR GÜNDE BELGE VERİLECEK

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada ayrıca “Okuma-yazma bilip de okur-yazarlık belgesi olmayanlara Müdür Yardımcımızın Başkanlığında 2 sınıf öğretmeninden oluşan 3 kişilik komisyonun yapacağı Okuma-Yazma Seviye Tespit Sınavında başarılı olanlara Okur-Yazarlık belgesi düzenlenmektedir. Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında ilk sınavımızı 7 Mart 2018 tarihinde yapacağız” denilirken, sınav için detaylı bilginin 761 4039 ve 761 4310 numaralı telefonlardan alınacağı ifade edildi.

HEDEFİMİZ YÜZDE YÜZ ORANI YAKALAMAK

Okuma Yazma bilmeyenler, Okuma yazma bilip de Okur-Yazarlık belgesi olmayanlar, Okur-Yazarlık belgesi olanlar ile ilkokul terk olan vatandaşları açılacak olan kurslara davet eden Koçarlı Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, “Bu kişilerin tespitinde ve bu kişilerin kursa katılmasına teşvikinde tüm Koçarlı halkının desteğini bekliyoruz. Hedefimiz Koçarlı’ya yakışan yüzde 100 oranını yakalamaktır” denildi.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.