Öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Haziran 2019 16:44
Öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Kaymakam Fırat Çelik, Koçarlı’da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne alarak yaz tatiline giren öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik ve kurum müdürleri Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Tıkla


Koçarlı’da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşadı.


Öğrencilerin okulda, velilerin ise okul dışında yaşadığı heyecana Kaymakam Fırat Çelik de eşlik ettiler. Atatürk İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılan Çelik ilk olarak okul öncesi ve birinci sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karne ve hediye dağıttı. Çelik, karne dağıtım töreninde kitap okuma, oyun oynama ve aile büyüklerini ziyaret konusunda tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Çelik ayrıca karne dağıtımı öncesi öğretmenler ile bir araya geldi.


“Hassasiyet başarıyı getirdi”


Kaymakam Çelik, öğretmenlerle görüşmesinin ardından karne töreni ile ilgili açıklamalarda bulunarak Koçarlı’da 2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlandığını ifade ederek “Öğrencilerimiz artık yaz tatilini çok iyi bir şekilde değerlendirecekler. Mezun olanlar yeni okullarına gidecek. Koçarlı’da idarecilerimizle, öğretmenimizle, okullarımızla çok başarılı bir eğitim yılı geçirdik. Öncelikle öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. Bütün velilerimiz, öğrencilerimizin eğitimi konusunda çok hassaslar ve bu konuda da her zaman idarecilerimizin, öğretmenlerimizin yanındalar. Bu da Koçarlı’da önemli bir başarıyı getiriyor. İnşallah 2019-2020 eğitim öğretim yılında da verimli bir eğitim yılı geçiririz. Onun hazırlıklarıyla da eksiklerimizi şimdiden tespit edip iyi bir şekilde girmeyi planlıyoruz. Şimdiden planlarımızı yaptık” dedi.


BELEDİYE BAŞKANI KAPLAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITTI


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, karne dağıtım töreninde karnelerini alan öğrencilere boyama kitabı, okuma kitabı ve çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına mutluluk kattı.

 




















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.