Nedim Kaplan, Siyaseten Yalnız Kalmıştır

SİYASET Haber Girişi : 09 Eylül 2020 11:02
Nedim Kaplan, Siyaseten Yalnız Kalmıştır
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'dan, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a sert sözler.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'dan, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a sert sözler.

Tıkla


Başkan Aytekin Kaya, “Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, artık kendi partisi tarafından desteklenmediği, Ankara gezilerinde yalnız kaldığı ya da yalnız bırakıldığı tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir”dedi.


Denge Gazetesi'nde çıkan "Acarlar'ın imdadına Başkan Kaplan yetişti" başlıklı haberin ardından açıklama yapan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Haberi üzüntüyle okudum. Üzüntümün sebebi, dedelerimin atalarımın yaşadığı, akrabalarımın bulunduğu, güzel ilçemiz Koçarlımızın belediye başkanının siyaseten düştüğü kötü durumdur.


Başkan Kaplan'ı çok iyi anlıyorum. Kendi partisinin ilçe başkanına yolsuzluk suçlaması yaptıktan sonra siyaseten yalnız kalmıştır. Artık kendi partisi tarafından desteklenmediği, Ankara gezilerinde yalnız kaldığı ya da yalnız bırakıldığı tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. İçine düştüğü bu kötü durumdan kurtulmak için kendisine yandaş aramaktadır.


Bu desteği Koçarlı'da bulamadığı için en yakın ilçe olarak sanırım İncirliova'yı görmekte, İncirliovamızın iktidar partisinin yöneticileri ile birlikte basit ve seviyesiz ayak oyunları planlamaktadırlar”dedi.


BAŞKAN KAYA, UYARIDA BULUNDU


Yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a İncirliova’dan uzak dur diyen Başkan Kaya, “Sayın Nedim Kaplan'a tavsiyem; size buradan siyaseten ekmek çıkmaz. Çünkü İncirliova'da birlikte ayak oyunları planladıklarınız siyaseten yok hükmünde olan, halkta karşılığı olmayan şahıslardır. 


Bu kişiler; 31 Mart yerel seçimlerinde devletin ve mevcut belediyenin tüm imkanlarına rağmen, kendi ittifaklarının adayı karşısına seçime sadece 28 gün varken aday olan Aytekin Kaya karşısında seçim kaybeden kişilerdir. Bu kişilerin gücü olsaydı benim karşımda seçim kaybetmezlerdi. Sayın Kaplan kendisine faydası olmayanların, size hiç faydası olmaz.


Hemşeriniz ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya olarak sizi uyarıyorum, siyasetinizi kendi ilçenizde yapın, adı emekle anılan, benimde her zaman yanlarında olduğum Acarlar mahallemizden ve İncirliova'dan uzak durun. Çayımızı, kahvemizi içmeye gelebilir, her zaman misafirimiz olabilirsiniz. Ancak, Koçarlı Belediyesi'nin kepçesi, kamyonu Koçarlı halkına hizmet versin. Siz tasalanmayın İncirliova Belediyesi, İncirliova halkının hizmetindedir”dedi.

 

BAŞKAN AKIN, YIKMAKTAN BAŞKA İCRATINIZ YOK


Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın’ında yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yaptı.


Başkan Akın yaptığı açıklamada, "Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlımızın 52 mahallesinin tüm işleri bitmiş gibi şimdi de İncirliova'nın Acarlar mahallesinin sözde yardımına koşmuş, bunu da büyük bir marifetmiş gibi haber yaptırmış. 


Sayın Kaplan yaptığımız açıklamalardan sonra apar topar toplattığının ilçemizin girişindeki çöp dağlarını henüz unutmadık. Kamu binalarını yıkmak dışında hiçbir icraatınız yok, hal böyle iken hangi yüzle başka ilçelerin imdadına yetişebiliyorsun. 


Aytekin Kaya, İncirliova için gece gündüz demeden çalışan, başarılı bir belediye başkanıdır. Aytekin Kaya üzerinden siyaseten kirli oyunlar çevireceğine örnek al, belki biraz faydası olur”dedi.


YIKTIĞI KAMU BİNALARININ YERİNİ DOLDURSUN


İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Belediye Başkanı Kaplan’ın hedef saptırdığını belirterek, "Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 17 aydır hizmet üretemediği için hedef saptırıyor, başarısızlığını perdelemeye çalışıyor. 


İncirliova'nın Aytekin Kaya gibi zaten başarılı bir belediye başkanı var. Nedim Kaplan İncirliova'yı bıraksın, önce Koçarlı'da yıktığı kamu binalarının yerini doldursun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.