Mustafa Savaş'tan İncir Müjdesi

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ekim 2019 16:59
Mustafa Savaş'tan İncir Müjdesi
Toprak Mahsulleri Ofisi İncir Alımına Başlıyor

Son günlerde Aydın'ın en önemli konularından birisi durumundaki kuru incir gündemdeki yerini korurken, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'tan incire yönelik çok büyük bir müjde geldi.

Tıkla


Mustafa Savaş'ın yaptığı açıklamalara göre Toprak Mahsulleri Ofisi kuru incir alımına başlıyor.


Konuya yönelik açıklamalarda bulunan Mustafa Savaş, " Geçtiğimiz hafta TMO Genel Müdürümüz ile bu konuyu görüşüp sürecin ön hazırlık çalışmasını başlatmıştık.


Haftasonu Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda Aydın Milletvekillerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Tarım Bakanımızla bu konuları görüşme imkanına kavuştuk. Bugün öğleden sonra Tarım Bakanımızla yeni bir görüşme daha gerçekleştirdim, Sayın Bakanımız heyecanla beklediğimiz güzel haberi verdiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla sürecin startı veriliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi incir alımına başlıyor.


Aydınlı çiftçilerimize daha fazla destek vermek için her platformda bütün imkanları azami şekilde kullanma gayretindeyiz. İncir bizim için çok önemli. Hem incirimizin hem de incir üreticimizin hak ettiği kazanımları yaşaması en büyük gayemiz. Memleketimize hayırlı olsun diyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza bu büyük desteklerinden dolayı bütün hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.