Muhtarlardan Kaplan’a “Hayırlı olsun” ziyareti

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2019 15:11
Muhtarlardan Kaplan’a “Hayırlı olsun” ziyareti
31 Mart seçimlerinin ardından Koçarlı Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevine başlayan Nedim Kaplan, kendisini tebrik etmek için makamında ziyarete gelen Koçarlı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündoğan Mahalle Muhtarı Hanife Kırkuşu eşliğinde Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında tebrik etmek için ziyarette bulunan mahalle muhtarları “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Tıkla


Mahalle muhtarlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarlara teşekkür eden Başkan Kaplan, Koçarlı Muhtarlar Derneği ve 52 mahallenin muhtarıyla, yeni dönemde hep birlikte ve uyum içinde çalışarak daha yaşanabilir bir Koçarlı hedeflediklerini belirtti.


“MUHTARLARIMIZLA İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”


Koçarlı’nın her mahallesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kaplan, “Muhtarlık görev tanımı gereği çok özel bir yere sahip. Sayın Cumhurbaşkanımız için de yeri çok önemli olan muhtarlar devletin mahalleler ve köyler üzerindeki çok önemli bir eli. Bu nazik ziyaretleriniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde hep birlikte çalışacağız. Koçarlı ve tüm mahalleleri için her hizmeti yapmaya hazırız. Muhtarlarımızla her zaman iletişim halinde olacağımızdan eminim. Böylelikle Koçarlı’nın her sorununa olabildiğince çabuk bir şekilde çözüm üretiriz. Her şey Koçarlı için diyerek yola çıktık ve bundan sonra da aynı mantıkla yola devam edeceğiz. Muhtarlarımızın da bu yolda her zaman bizim yanımızda olacağından ve yardımlarını esirgemeyeceklerinden şüphem yok” diye konuştu.


“ORTAK HEDEFİMİZ KOÇARLI”


Başkan Kaplan’ın sözlerine katıldığını ifade eden Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündoğan Mahalle Muhtarı Hanife Kırkuşu, “Muhtarlarımızla geçtiğimiz dönem boyunca uyum içinde ve Koçarlı odaklı çalıştık. Önümüzdeki dönemde de gerek mevcut muhtarlarımızla gerekse ilk dönemine seçilen muhtarlarımızla tekrar aynı uyumu yakalayacağımıza ve o doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğimize kaniiyim. Başkanımızla da ortak hedefler ışığında Koçarlımızın her mahallesi için aynı özveriyle yürüyeceğimizden eminim. Çünkü bizim için Koçarlı’nın bütün mahalleleri çok değerli ve özel. Başkanımıza yeni görevinde tekrar başarılar diliyor ve tüm muhtarlarımla onu tebrik ediyorum. Koçarlımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklide konuştu.
















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.