Muhtarlar müzeyi ziyaret etti

GÜNCEL Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 17:23
Muhtarlar müzeyi ziyaret etti
Koçarlılı muhtarlar Adnan Menderes Müzesini ziyaret etti.

Koçarlılı muhtarlar Adnan Menderes Müzesini ziyaret etti.

Tıkla


Koçarlı İlçesine bağlı 52 mahalle muhtarının katıldığı ziyarette Müze Müdürü Bircan Kayacan bilgi verdi. 


Koçarlı Muhtarlar Derneği Adnan Menderes müzesine ziyaret düzenledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Hanife Kırkuşu’nun organize ettiği ziyarette, Adnan Menderes’e ait belgesi olanların müzeye bağışlanması istendi. 


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımı ile temeli atılan ve Çine Çayı kenarı Çakırbeyli Mahallesi girişinde bulunan Adnan Menderes Müzesi’ni şimdiden ziyaretçi akınına uğruyor.  Açılış için gün sayan müzede incelemelerde bulunan muhtarlar   gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.


Koçarlı mahalle muhtarlarının müzeyi ziyaret etmesinde dolayı mutluluğunu dile getiren Müze Müdürü Bircan Kayacan, “Mahallelerde ellerinde Adnan Menderes ile ilgili belge ve eşya  olanların müzede sergilenmek amacıyla bağışlamasını istiyoruz. Muhtarlarımıza desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Yakın zamanda açılışı gerçekleşecek müzede, Adnan Menderes’in çocukluk, gençlik, siyasi yaşamı, Başbakanlık döneminde kullandığı otomobil ve o döneme ait fotoğraf, belge ve eşyaları sergilenecek”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.