Muhtar Çavdar, ‘’Sözümüz özümüzden ibarettir’’

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2019 09:04
Muhtar Çavdar, ‘’Sözümüz özümüzden ibarettir’’
Koçarlı Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Bülent Çavdar (51), 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden muhtar seçilirse çalışmalarına devam edeceğini belirtti ve mahallesi için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Kendisi ve ailesi hakkında bilgi veren Çavdar, “1985 yılından beri Koçarlı Avcı Eczanesi’nde eczacı teknisyeni olarak çalışmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Eşim ev hanımı, kızım hemşire, oğlum da Pamukkale Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği okumakta” dedi ve mahallesini de şu sözlerle tanıttı:

Tıkla


Mahallemiz 1980 yılında Yeni Mahalle’den ayrıldı, mahallemize rahmetli Adnan Menderes’in ismi verildi. Adnan Menderes Mahallesi’nde üç cadde 26 sokak ve İlhanlı deresi bulunmaktadır. 2014 yerel seçiminde beş muhtar adayı arkadaş seçime girdik ve mahallem tercihlerini benden yana kullanıp beni mahalle muhtarı seçti. Ben muhtarlığı iş olsun diye değil, mahalleli vatandaşlarımın sorunlarını en iyi şekilde çözmek için seçtim.


“SÖZ VERDİK, YERİNE GETİRDİK”


Mahallede muhtar olduğu süre içinde yaptığı icraatları paylaşan Çavdar, “2014 yerel seçim çalışmalarımızda Adnan Menderes mahalle sakinlerinin isteklerini sorduk. Öncelikle yollara parke taş döşeme, İlhanlı dere ıslahı işlerini istediler. Mahallemizin eksiklikleri çoktu. Biz de söz verdik. Beş yıllık süreçte mahalle sakinlerinin isteklerinin birçoğunu tamamladık ve tamamlamaya devam ediyoruz.  Mahallemizde bulunan 3 cadde ve 26 sokağımıza 70 bin metre kare civarında parke taşı döşeme işi tamamlandı. Yağmur hatları yenilemesi tamamlandı. İlhanlı parkına, cemiyetler için yemek pişirme yeri ve tuvalet yapımı tamamlandı. İki adet oyun parkı ve hastane altında bulunan çamlık mesire alanı çalışmaları devam ediyor. Menderes camisinin dış cephe boyası tamamlandı. 2015 Eylül ayında DSİ 21 Bölge Müdürlüğüne müracaatımızı yaptık. DSİ tarafından İlhanlı deresi ıslahı tamamlanarak mahallemiz sakinlerinin hizmetine sunuldu” diye konuştu.


Mahalledeki ihtiyaç sahiplerinin yardıma ulaşmasında kolaylık sağlamaya devam edeceğini belirten Çavdar, “Yaşlı, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerini gıda ve yakacak yardımlarından faydalandırdık. Tekrar seçildiğim takdirde ihtiyaç sahiplerinin sosyal yardımlardan faydalandırılması noktasında öncülüğümüz devam edecektir” ifadelerini kullandı.


‘’YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’


Yeni dönemde de seçildiği takdirde gerçekleştirmek istediği projelerinden bahseden Çavdar, “Muhtar ve azalarının en önemli görevlerinden biri ilçesinin ve mahallesinin eksik ve sorunlarını tespit ederek gerekli kurumlara müracaatlarını yapıp, yaptığı müracaatın takipçisi olmaktır. Yaşlılar, dünle bugün arasındaki köprülerdir. İnsanlar yaşlandıkça iş yapabilme gücü azalır, fiziksel olarak ihtiyaçlarını karşılayamaz, onun için yaşlılarımıza huzurlu bir barınma ortamı sağlamamız gerekir. Bunun için de Koçarlımızın yaşlı bakım evi ihtiyacı vardır. YİKOB’tan kaymakamlık aracılığı ile başvurumuzu yaptık. Seçimden sonrada Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne de yaşlı bakımı için başvurularımızı yapacağız. Bunun yanı sıra yeni dönemde mahallemiz için otopark, sosyal tesisler yüzme havuzu, halı saha ve basketbol sahasının tadilatını yapacağız” şeklide konuştu.


“İLİŞKİLERİM HER ZAMAN İYİ OLDU”


Son olarak seçmene ve diğer adaylara seslenen Çavdar, “Adnan Menderes Mahallesi sakinlerini, yaptırdığımız hizmetlerden dolayı memnun edebildiysek ben ve ekibime ne mutlu. Beş yıllık görev süremizde azalarımla birlikte sorunları çözdük. Hiç bir zaman beni yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Koçarlı’yı ve Adnan Menderes Mahallesini seviyorum. Doğma büyüme Koçarlı’nın bir evladıyım. Mahalle sakinlerimle ikili ilişkilerim her zaman iyi oldu, olmaya devam edecek. Görev sürecimde mahalle sakinlerine hiçbir ayrımcılık yapmadım ve yapmayacağım. Takdir her zaman vatandaşındır. Beş yıllık görev süremizde ben ve ekibimle birlikte söz verdiklerimizi yaptık. 31 Mart yerel seçimlerde tekrar seçilirsem diğer projelerimizi de hayata geçirmek için elimden geleni yapacağım. Aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.


Necmiye KAPTAN









 



 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.