Muhtar Adayı Coşkun, “Muhtarlık fedakarlık ister”

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2019 09:48
Muhtar Adayı Coşkun, “Muhtarlık fedakarlık ister”
Koçarlı Adnan Menderes Mahallesi Muhtar Adayı Sümer Coşkun, muhtar seçilirse mahallede gerçekleştirmeyi düşündüğü çalışmaları aktardı ve her zaman ulaşılabilen bir muhtar olacağını belirtti.

Muhtar olmanın fedakarlık gerektirdiğinin altını çizerek sözlerine başlayan Coşkun, “Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinin Adnan Menderes Mahallemize, Koçarlımıza, Aydınımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tarihimizin ilk seçimi, muhtarlık seçimi için yapılmıştır. Demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarlık oluşturmaktadır. Bu asil ve kutsal görevi yerine getirmek için fedakar olmak gerekir. Çağdaş, katılımcı sosyal bir muhtarlık oluşturma çerçevesinde en iyisini yaratmak ve mahallemizi en üst seviyeye taşımak için bu göreve talip oldum” dedi.

Tıkla


“MAHALLEMDE YAŞAYAN HER AİLE BENİM DE AİLEMDİR”


Her ihtiyaç olduğunda mahallelinin kendisine ulaşabileceğini dile getiren Coşkun, “Adnan Menderes Mahallesi’nin sorunlarını iyi biliyorum. Azalarımla birlikte bu sorunları çözeceğiz. Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlarla uyum içinde çalışarak vatandaşla kurumlar arasında köprü olacağım. 7/24 telefonum açık olacaktır. Aynı zamanda 24 saat kapım açıktır. Mahallemde yaşayan amcalarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime ‘Sen niye geldin, mesai bitti’ deme lüksümüz yoktur. Mahallemde yaşayan her aile benim de ailemdir. Onların derdi, sevinci benim de derdimdir, sevincimdir” diye konuştu.


“ESKİ MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YENİDEN YAŞATACAĞIM”


Muhtar olursa mahallede gerçekleştireceği çalışmaları paylaşan Coşkun, “Seçildiğim takdirde her sabah mahallemde bulunan tüm sokakları dolaşarak herhangi bir eksiklik olup olmadığını kontrol edeceğim. Seçildiğim takdirde mahallemizdeki bozuk yollarının yapılması konusunda öncü olacağım. Yine seçildiğim takdirde çöp konteynırları kontrol edilecek, eksiklikler giderilecek, haşere sorunu için düzenli olarak ilaçlama yapılacak, sokak lambaları kontrol edilecek, eksiklikler giderilecektir. Mahallemizde yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek gıda, yakacak gibi yardımlardan faydalandıracağız. Çocuklarımız için oyun parkları oluşturacağız. Yine mahallemde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızın hoş vakit geçirmelerini, eski mahalle kültürünü tekrar yaşamalarını sağlayacağız. 4 projem daha var. O projelerimi de seçime 10 gün kala açıklayacağım” şeklinde konuştu.


Diğer muhtar adaylarına ve seçmene seslenen Coşkun, “Adnan Menderes Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın oylarına ve gönüllerine talibim. Adnan Menderes Mahalle Muhtarlığı’na aday olan diğer aday arkadaşlara başarılar dilerim. Seçimlerin demokrasi şenliği içinde geçmesini diliyorum. Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşayan amcalarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Necmiye KAPTAN







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.