Muhtar Adayı Çevrici projelerini anlattı

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2019 10:17
Muhtar Adayı Çevrici projelerini anlattı
Koçarlı Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Çevrici (63), mahallenin çözülmesi gereken sorunlarını anlattı ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerinden bahsetti.


Tıkla

Atatürk Mahallesi muhtarlığına aday olmasının nedenini açıklayan Çevrici, “Kendimi bildim bileli Atatürk Mahallesi’nde oturuyorum.  Benim de artık yaşım ilerliyor, ben de Atatürk Mahallesine bir şeyler yapmak, hizmet etmek ve geride adımı bırakmak istiyorum. Bunun için aday oldum” dedi.


Mahallede gördüğü ve çözülmesi gerektiğini düşündüğü sorunları dile getiren Çevrici, “Mahallemizde gördüğüm en büyük sorun alt yapı sorunu. Onun dışında da ufak tefek problemler var. Taş döşeme sorunu olan bazı yollarımız var. 280 civarında seçmen sayımız var. Muhtar seçildiğim takdirde cemevimize bir çözüm bulacağım. Çünkü cemevi bize yetmiyor, küçük geliyor. Üzerine de bir çatı yaptırmamız gerekiyor. Bütün mahalle olarak bu sorunun çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.


“MEVCUT MUHTARIMIZIN İMKANLARI ÇOK İYİYDİ”


Atatürk Mahallesi’nin mevcut muhtarının yaptığı hizmetler hakkında konuşan Çevrici, “Şimdiki muhtarımız da mahallemiz için elinden geleni yaptı. Tabi bizim muhtarımız diğer muhtarlara göre daha şanslı. Çünkü Aydın’ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla aynı dönemde muhtar oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarından, hizmetlerinden daha iyi faydalandı. Geçmişteki muhtarlara kıyasla daha fazla imkanı vardı, o yüzden daha çok hizmet vermiş gibi göründü. Önceki muhtarlarımız da bir şeyler yaptılar ama biz mahallemizin yolunun yapılmasını 10 yıldır istiyoruz. Herkes şikayetçiydi, uğraştık olmadı ama muhtarımız büyükşehir belediyesiyle aynı dönemde muhtarlığa geçince yolumuz da yapıldı, düğün salonumuz da yapıldı. Zaten büyükşehir olmamızla beraber Koçarlı’nın 52 mahallesinde de düğün salonu yapıldı. Muhtarımızın geldiği dönemde yapılmış olması da onun şansı oldu diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


“MAHALLEMİZ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM”


Muhtar seçildiğinde kendisinin de mahalle için elinden geleni yapacağını belirten Çevrici, “Atatürk Mahallemize muhtar olan herkes elbette çalışacak ama büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin kendi hizmeti gibi gösterilmemesi gerekiyor. Yapılan hizmetler zaten muhtarın ve belediye başkanının yapması gereken hizmetler. Mahallenin işlerine muhtar koşturmayacaksa kim koşturacak? Biz de bu hizmetler için koşturmak için aday olduk. Seçilirsek de elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.


Necmiye KAPTAN




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kazım çevrici 25 Şubat 2019 00:00

    Akrabam yolun açık olsun başarılar dilerim