Müdürden, Belediye Başkanına İlginç Hediye

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Haziran 2019 14:18
Müdürden, Belediye Başkanına İlginç Hediye
Müdürden, Belediye Başkanına İlginç Hediye


Tıkla

Koçarlı Atatürk İlkokul Müdürü Murat Demiroğlu, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a özel yapım Osmanlı kılıcı hediye etti.


Atatürk İlkokulu Müdürü Murat Demiroğlu, Okul Aile Birliği ve Öğretmenleri, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Bakanı Nedim Kaplan, “Eğitim camiamızın üyeleri ve velilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a, Okul Aile Birliği üyeleri ve Öğretmenleri ile birlikte hem hayırlı olsun hem de nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Koçarlı Atatürk İlkokul Müdürü Murat Demiroğlu, ziyaret anısına Başkan Kaplan’a kılıç hediye etti.


ÖZEL YAPIM OSMANLI KILICI


Koçarlı Atatürk İlkokul Müdürü Murat Demiroğlu, ilginç ve ilgi geçen hediyeleri olan özel yapım Osmanlı kılıcının Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın adına özel olarak yaptırıldığını belirterek, “Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a bizi hatırlatacak olan bir hediye etmek istedik. Güzel ve anlamlı olduğunu düşündüğümüz ve özel olarak Yatağan’da isme özel yapılan Osmanlı kılıcını değişik, Güzel ve sembolik bir hediye olduğunu düşündük ve ziyaretimiz sırasında Başkanımıza hediye ettik” dedi.


Kendisine hediye edilen Osmanlı kılıcını inceleyen Başkan Nedim Kaplan, Atatürk İlkokulu müdürü, öğretmenleri ve okul aile birliği üyelerine teşekkür etti.

























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.