Minik Eller Fidan dikti

EĞITIM Haber Girişi : 12 Nisan 2018 16:45
Minik Eller Fidan dikti
Koçarlı 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu “Ağaç Dikim Şenliği” kapsamında fidan dikti.

80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri Beslenme Okul projesi kapsamında doğa yürüyüşü yaparak 100 adet zeytin fidanı dikti.

Tıkla

Koçarlı İlçesine bağlı İlhanlı Mahallesinde bulunan Koçarlı Belediyesine ait  arazide gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Murat Erçetin, 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu Öğretmenleri, Öğrenciler ve veliler  katıldı.

Minik öğrenciler hayatlarında ilk kez fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı. Fidan dikim öncesi konuşan Koçarlı Belediye Başkan Vekili Murat Erçetin, “Ağaç Dikim Şenliği’’  kapsamında okulumuz Belediyemizden yer temin edilmesini istedi.  Bizde Belediye olarak Okulumuzun projesine destek vererek fidan dikimini gerçekleştirdik. Minik öğrencilerimizle dikmemiz daha çok anlamlı oldu” dedi.

Fidan dikim şenliğinde konuşan 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu  Müdürü Mesut  İşgör, “Doğa kendi döngüsü içinde kendi kendini geliştiriyor.  Ama bizlerinde katkı sağlaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bizim görevimiz olduğu kadar geleceğin mimarı olan çocuklarımızın da görevi. Okul olarak Tema gönüllüsüyüz. Çocuklara doğayı, yeşili sevdirmek için yeşil bir dünya yeşil bir çevre yaratmak için proje yaptık. Minik öğrencilerimiz ile birlikte fidan diktik. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.   

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.