Milletvekili Savaş Kaplan’ı tebrik etti

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2019 15:28
Milletvekili Savaş Kaplan’ı tebrik etti
AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT(Kamu İktisadi ve Teşebbüsleri) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Koçarlı Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alan Nedim Kaplan’ı ziyaret ederek belediye başkanlığını tebrik etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, kendisini tebrik etmek için ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ı makamında ağırladı. Mustafa Savaş Başkan Kaplan’a “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Tıkla


“KOÇARLI’NIN MENFAATLERİNİ KORUYACAĞIZ”


Milletvekili Savaş’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Kaplan, “Sayın Savaş’ın ziyareti beni çok onurlandırdı. Nazik ziyareti için çok teşekkür ederim. Milletvekilimiz olarak her zaman Adnan Menderes’in memleketi olan Koçarlı’nın menfaatlerini koruyacağından şüphem yok. Bundan sonra Koçarlı’nın daha iyi yerlere gelmesi için elimden gelen tüm çabaları göstereceğim. Yeni dönemde de Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş ile uyum içinde ve Koçarlı odaklı çalışacağımızı düşünüyorum. Koçarlı ile ilgili bir talebimiz olduğunda da her zaman sesimize kulak vereceğinden eminim” dedi.


“GÖREVİ ALNININ AKIYLA ALDI”


Nedim Kaplan’ın belediye başkanı seçilmesine çok sevindiğini dile getiren Mustafa Savaş, “Yeni görevinde Nedim başkanımıza başarılar diliyorum, Koçarlı’ya hayırlı uğurlu olur inşallah. Dilerim alnının akıyla aldığı bu başkanlık görevini 5 yıl boyunca alnının akıyla sürdürür. Milletvekili olarak her zaman Aydın’ın ve Koçarlı’nın taleplerini dinlemeye devam edeceğim. Nedim başkanımızla Koçarlı’nın şahlanması için elimizden geleni yapacağız. Ben her zaman Koçarlı’nın yanındayım” diye konuştu.


 











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.