MHP’de Koçarlı ve Çine’ye atama

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Temmuz 2019 10:19
MHP’de Koçarlı ve Çine’ye atama
MHP Koçarlı Kadın Kolları Başkanı olan Günay Taş ile Çine Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Fatma Kandemir, yetki belgelerini alarak göreve başladı.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile Kadın Kolları İl Başkanı Seval Bay, Koçarlı ve Çine’de atamaları yapılan kadın kolları ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Pehlivan ile Bay, Koçarlı Kadın Kolları İlçe Başkanı olan Günay Taş ile Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı olan Fatma Kandemir’e yetki belgelerini teslim etti.

Tıkla


Göreve başlayan kadın yöneticilere görevinde başarılar dileyen Burak Pehlivan, “Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Koçarlı Kadın Kolları İlçe Başkanımız Günay Taş ve Çine Kadın Kolları Başkanımız Fatma Kandemir hanımefendilere hayırlı olsun” dedi.


“KOÇARLI VE PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”


Yetki belgesini alarak göreve başlamanın gururunu yaşadığını ifade eden Taş, “Uzun yıllar boyunca MHP Koçarlı Kadın Kolları İlçe Teşkilatı’nda gönüllü olarak partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdürdüm. Davasını kendi davamız gibi benimseyip arkadaşlarımla canla başla çalıştık. Şimdi resmi olarak ilçe teşkilatımızda kadın kolları başkanı olarak görevime devam edeceğim. Artık görev yetki belgelerimizi de aldık. Bundan sonra Koçarlı için ve partimiz için daha kararlı ve özveriyle çalışacağız. Koçarlı ve partimiz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.  


 









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.