Meclis Üyeleri Bayram Ziyaretinde Bulundu

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 21:38
Meclis Üyeleri Bayram Ziyaretinde Bulundu
Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanlığına ziyaret ederek bayramlaştı.

Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanlığına ziyaret ederek bayramlaştı.

Tıkla


Koronavirüs salgınından dolayı sosyal mesafe kuralına uyarak bayramlaşan meclis üyeleri, Ramazan Bayramı'nın, kardeşlik ve dostluk duygularını güçlendirmek, milletçe sahip olunan sevgi, saygı ve dayanışma gibi duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsat olduğunu söyledi.


AK Parti Belediye Meclis üyeleri, Adnan Akdağ,Murat Uncu, Mustafa Demir,Necmi Çıblak ve Yaşar Dirik’in katıldığı bayram ziyaretinde birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.


Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Korona virüs salgınının sona ermesi ve hastalarımızın şifa bulması en büyük arzularının olduğunu belirterek, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını dolayısıyla alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararına tüm milletimizin uyacağından hiç şüphe duymuyorum. Bugüne kadar fedakar kamu ve özel sektör çalışanlarımızın gayretleri, halkımızın da belirtilen kurallara uyması neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde hayatımız normalleşecektir.


"Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm insanlık ve İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.


Korona virüs salgınının sona ermesi ve hastalarımızın şifa bulması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, başta 'sağlık' olmak üzere barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. İslam aleminin, mübarek Ramazan Bayramı'nı gönülden kutluyorum"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.