Mansiyon ödülü Koçarlılı öğrencinin

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ekim 2019 10:43
Mansiyon ödülü Koçarlılı öğrencinin
16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Beslenme ile açlığa son verilmiş bir Dünya" konulu resim yarışmasına giren Koçarlı Atatürk İlkokulu öğrencisi Emir Ayşe Aydın mansiyon ödülü kazandı.

16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Beslenme ile açlığa son verilmiş bir Dünya" konulu resim yarışmasında Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında Koçarlı Atatürk İlkokulu öğrencisi Emir Ayşe Aydın mansiyon ödülü kazandı.

Tıkla


Koçarlı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Edip Yağan, yarışmada mansiyon ödülünü alan Koçarlı Atatürk İlkokulu öğrencisi Emir Ayşe Aydın'ın İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Daha sonra Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Özcan yarışmada mansiyon ödülü alan 4. Sınıf öğrencisi Emir Ayşe Aydın’ı Atatürk İlkokulu’nda ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.  


“İLÇEMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BAŞARI”


Koçarlı’nın adının Aydın ili genelinde başarılarla anılmasının devamının gelmesini temenni eden Koçarlı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Edip Yağan, “Dünya Gıda Günü kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından bir resim yarışması düzenlendi. Bu resim yarışması Aydın ilindeki ilkokul öğrencileri genelinde düzenlendi. Koçarlı’dan da Emir Ayşe Aydın adındaki Koçarlı Atatürk İlkokulu öğrencimiz yarışmaya katıldı ve mansiyon ödülünü aldı. Biz de dün ödül törenine katıldık. Bizim için de çok güzeldi onun için de çok güzeldi. Koçarlı için de çok güzel. Umarız bu başarılar daha çok artar. Didim’den bir öğrenci, Efeler’den iki öğrenci bir de Koçarlı’dan olan öğrencimiz ödül aldı. Yani diğer ilçeler arasında Koçarlı olarak ilk 3teyiz. Çok güzel bir şey. İl Müdürlüğümüzde ödül töreni yaptılar biz de katıldık. Yarışmaya 50’nin üzerinde resim katıldığını duydum. Komite hepsini değerlendirmiş ve bizim öğrencimizin resmine de mansiyon ödülünü layık görmüş. Umarız hep böyle başarılarla anılırız” şeklinde konuştu.


“BAŞARI SADECE DERSLERDE ARANMAZ”


İl genelinde yapılan yarışmalarda başarılar getiren öğrencileri ile eğitimde doğru yol kat ettiklerini ifade eden Atatürk İlkokulu Müdürü Murat Demiroğlu, “Okulumuzda uyguladığımız Beslenme Dostu Okul Programına göre beslenme konusunda öğrencilerimizde ve velilerimizde farkındalık yaratmak için bu tarz yarışmaları ve ödülleri çok önemsiyoruz. Öğrencimizin de böyle konularda başarılı olması hem diğer öğrencilerimizi motive etmekte hem de öğrencimizin derslerine olan ilgisi ve alakasını, dikkatini arttırmaktadır. Başarı bir bütündür, başarı sadece derslerdeki başarı değildir. Resimde, müzikte, sporda gelen her türlü başarı bizim eğitimde doğru yol kat ettiğimizi gösterir. Bu nedenle okulumuzda, ilçemizde bu tür etkinlikler sık sık yapılmakta ve katılım oranları yüksek olmaktadır. Okulumuzun ve öğrencilerimizin adının il genelindeki başarılarıyla adının duyulması bize ayrıca gurur veriyor” dedi.















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.