Madalya Avcıları 10 günde 33 madalya kazandı

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ocak 2019 09:13
Madalya Avcıları 10 günde 33 madalya kazandı
Başarılı Karate Antrenörü Hüseyin Yıldız’ın öğrencileri madalya avcılığına devam ediyor.

Katıldıkları her müsabakadan elleri boş dönmeyen karateciler başarılarını her yerde kanıtlayarak madalyalarına her geçen gün yenilerini ekliyorlar.

Tıkla


Antrenör Hüseyin Yıldız’ın çalıştırdığı Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü öğrencileri, Aydın Mimar Sinan Kapalı Spor öğrencileri ve İncirliova Çağdaş Sanat ve Spor Merkezi öğrencileri 9 ocak tarihinde Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Yıldız - B/Genç ve A/Genç Okullar Arası Karate İl Şampiyonasında hepsi çeşitli dereceler alarak müsabakalardan  19 madalya ile dönerek zirvedeki yerlerini aldılar


Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Yıldız - B/Genç ve A/Genç Okullar Arası Karate İl Şampiyonasında Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü öğrencileri, 7 Altın, 5 Gümüş, 2 Bronz, Aydın Mimar Sinan Kapalı Spor öğrencileri 1 Altın ve 2 gümüş, İncirliova Çağdaş Sanat ve Spor Merkezi öğrencileri ise 1 Gümüş ve 1 Bronz olmak üzere toplamda 19 madalya ile şampiyonaya damga vurdular.

 “10 GÜN SONRA 14 MADALYA DAHA”


Karate Antrenörü Hüseyin Yıldız’ın öğrencileri Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Yıldız - B/Genç ve A/Genç Okullar Arası Karate İl Şampiyonasının ardından 10 gün sonra ise 19-20 Ocak  Tarihinde Denizli’de düzenlenen İller Arası Şehit Polis Hasan Eser Karate Turnuvasına, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ve Koçarlı İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Aydın Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu ve İncirliova Çağdaş Müzik ve Spor Merkezi Karate Takımı Sporcularından oluşan 17 Sporcu olarak katıldı.


24 kulübün katıldığı İller Arası Şehit Polis Hasan Eser Karate Turnuvasına Yıldız Karate Spor Kulübü Olarak 7. Sırada yerlerini alarak 4 birincilik, 2 ikincilik, 8 üçüncülük madalyası kazandılar.


“DURMAK YOK KAZANMAYA DEVAM”


Karate Antrenörü Hüseyin Yıldız, öğrencilerini tebrik ederek, “Bize inanan bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlarımıza kendim ve öğrencilerimin adına sonsuz teşekkür ederim. Durmak yok, kazanmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin diyorum” şeklinde konuştu.


ÖĞRENCİLERİMİ KUTLARIM


Aldıkları başarıda kendilerine destek olanlara da teşekkür eden Hüseyin Yıldız,  “Bize her zaman destek veren Koçarlı Kaymakamlığına, Koçarlı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Öğrencilerimi de başarılarından dolayı kutluyorum” diyerek kendilerinin kocaman bir aile olduğunu ve Halk Eğitim bünyesindeki Karate çalışmalarına yeni üyeleri beklediklerini ifade etti.


Karate Takımı Antrenörü Hüseyin Yıldız, öğrencilerinin yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadığını kendilerine güvenerek ve kazanacağız hissiyle yarışmalara çıktıklarını ifade ederek, “öğrencilerimiz başarısı bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerim her turnuvada göğsümüzü kabartıyor ve derece alarak çalışmalarının hakkını veriyorlar” dedi.









 



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.