Leylek yavrusu ayağına dolanan poşetten kurtarıldı

YAŞAM Haber Girişi : 29 Haziran 2018 14:26
Leylek yavrusu ayağına dolanan poşetten kurtarıldı
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir elektrik direğinin üzerindeki yuvasında mahsur kalan yavrunun kurtarılması için AYDEM ekipleri büyük çaba harcadı.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir elektrik direğinin üzerindeki yuvasında mahsur kalan yavrunun kurtarılması için AYDEM ekipleri büyük çaba harcadı.

Tıkla

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir elektrik direğinin üzerindeki yuvasında ayağına poşet  dolanan leylek yavrusu, AYDEM ekiplerince kurtarıldı.

Gündoğan mahallesi kapalı Pazar yerinde bulunan elektrik direğinin üzerindeki yuvada leylek yavrusunun ayağına poşet  dolandığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve AYDEM  ekiplerine bildirdi.

Direğe çıkan ekipler mahsur kalan leylek yavrusunun kurtarılması için büyük çaba harcadı.

AYDEM ekipleri, ayağına poşet dolanan leylek yavrusunun serbest kalmasını sağladı, ekiplerinin direkten inmesinin ardından yavrular annesi tarafından getirilen yiyecekle karınlarını doyurdular. 

Dört gündür leylek yavrusunun ayağında poşet olduğunu belirten Mustafa Özen (43) evimize çok yakın olduğundan leylekleri izliyorduk. 3-4 gündür yavrunun ayağa kalkamadığını ve ayağında poşet olduğunu gördük. Durumu İtfaiye ve AYDEM yetkililerine bildirdik. Leylek yavrusu yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından özgürlüğüne kavuştu” şeklinde konuştu.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • aziz cihanoglu 11 Temmuz 2018 00:00

    resmin arkasında görülen bahçe cihanoglu konağı bahcesidir.hissedar Koçarlı belediyesi acaba cihanoglu konağının otlarını biçmeye üşeniyormu. ot bürümüş bahceye .lanet olsun böyle belediiye ye.insan elindeki değeri böyle harcarmı. bu yer başka bir belediyede olsa idi ne yapar yapar kamulaştırır o konağı koçarlıya kazandırırdı. ama belediyenin başka işleri var tabiiki uğraşamaz.