KYK Kız Öğrenci Yurdunda Bıçaklı Saldırı İddiası

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mayıs 2017 11:17
KYK Kız Öğrenci Yurdunda Bıçaklı Saldırı İddiası
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kuşadası Kız Öğrenci yurdunda sahur vakti yaşanan bıçaklı saldırıda kantin görevlisinin sinir krizi geçirerek elindeki bıçakla kız öğrencilerin üzerine yürüdüğü iddia edildi.


Tıkla

Aydın'ın Kuşadası İlçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı Kız Öğrenci Yurdu'nda sahura kalkan öğrenciler ile kantinci arasında tartışma çıktı. Kantinci ilk önce tabakları yere fırlattı daha sonra eline aldığı mutfak bıçağıyla kızları üzerine yürüdü. Yaşanan korku dolu anları kız öğrenciler cep telefonuyla görüntüledi.

Olay Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi kız öğrencilerinin kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kuşadası Kız Öğrenci yurdunda gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre gece sahura kalkan bir grup öğrenci yiyecek bir şey bulamayınca kantinciyi arayarak yemek olmadığını yemek çıkmayacak mı diyerek şikayet ettiler. Kantinci Özcan A. gece yarısı rahatsız edildikleri için sinirlendi. Eşi Z.A. ile birlikte kantine geldi. Burada kantinci ile kız öğrencilerden H.Ö. ve K.T  ve bir grup öğrenci ile tartışma yaşandı. Kantincinin eşi Z.A tartışmanın verdiği sinirle ağlamaya başladı. Kantinci Özcan A ise eşinin ağlamasına daha da sinirlenince önce yemekhanede bulunan tabakları ve mutfak eşyalarını yere fırlattı daha sonra ise sinir krizi geçirdi mutfaktan ekmek bıçağını alarak kızların üzerine yürüdü.

GÖZÜ DÖNEN KANTİNCİ KORKU YAŞATTI

Kantinci Özcan A'nın sinir krizi geçirerek mutfaktan ekmek bıçağını alıp kız öğrencilerin üzerine yürümesi sonrası Korkarak kaçmaya başlayan iki kız ve diğer arkadaşları korku dolu anlar yaşarken, yurtta kalan diğer arkadaşları ise cep telefonlarıyla yaşananları görüntüledi. Olaydan sonra kızlar polisi arayarak yardım istedi. Yurda gelen polisler kantincileri ve kızları polis merkezine götürdü. İki tarafından ifadesinin alınmasından sonra serbest kaldılar.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KINADILAR

Olayları üzerine yurtta kalan kız öğrencilerde sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile korku dolu anları kınadıklarını belirtirlerken can güvenliklerinin olmadıklarını belirten paylaşımlar yaptılar

Yurtta kalan kızlar yaptıkları paylaşımlarda olayı anlatarak şu ifadelere yer verdiler "Kuşadası KYK Kız Öğrenci yurdunda sahur için kalkan öğrenciler yemek bulamayınca kantin yönetimini aradı. Öğrencilere eskiden yemek mi vardı var olanı kullanın orucun amacı ne? Cümlesiyle karşılık verdi. Bu konuşma üzerine yurda gelen kantin yönetimi sinir krizi geçirip yurt öğrencilerine bıçakla saldırdı olay ardından polis ve nöbetçi yurt memurları devreye girdi. Kınıyoruz, can güvenliğimiz yok!"

Bir başka öğrenci ise "Kuşadası KYK kız öğrenci yurdunda kantin işletmecisi kız öğrencilere bıçak çekti can güvenliğimizin sorumlusu kim?" sorusunu sorarken bir diğeri ise "Kuşadası KYK Kız Yurdu gereken en kısa sürede yapılır umarım. 400 kızın can güvenliği için" dedi. Diğer bir öğrenci ise "Kuşadası KYK Kız Yurdu'nda kantin işletmecisinin kız öğrencilere yaptığı bıçaklı saldırıyı kınıyorum! Can güvenliğimiz tehlikede. Umarım gereken yapılır!"  ifadeleriyle yaşadığı korkuyu dile getirdi.


http://kocarlihaber.com.tr/kyk-kiz-ogrenci-yurdunda-bicakli-saldiri-iddiasi-13v.htm


 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.