Korona, esnafı İsyan ettirdi

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Eylül 2020 12:07
Korona, esnafı  İsyan ettirdi
Esnaflar, yetkilileri düğünlerle ilgili tedbirleri tekrardan gözden geçirmeye davet etti.

Koçarlı ilçesinde Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında düğün ve benzeri etkinliklere getirilen kısıtlama nedeniyle pastacı ve müzisyenlerin de aralarında bulunduğu esnaflar, işleri bitme noktasına geldiğini söylediler. 

Tıkla


Esnaflar, yetkilileri düğünlerle ilgili tedbirleri tekrardan gözden geçirmeye davet etti.


Koçarlı ilçesinde  zücaciyeci, pastacı, çiçekçi, fotoğrafçı, müzisyen ve organizasyoncular, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bitme noktasına geldiklerini dile getirdiler. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında düğün ve benzeri etkinliklere getirilen kısıtlama nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri dile getiren, Müzisyen Ozan Uygun, “Pandemi sebebiyle alınan tedbirler çerçevesinde maddi ve manevi olarak büyük bir sıkıntıya düştük. 


Virüs illetinin ortadan kaldırılmasına karşı değiliz. Ancak ailelerimizi, çocuklarımızı kısacası bizleri göz ardı ederek alınan müzik yasağı ile ilgili tedbirler bıçağı kemiğe dayamış durumda. Bu kısıtlamalardan zücaciyeci, pastacı, çiçekçi, fotoğrafçı, müzisyen ve organizasyoncular, giyim mağazaları etkileniyor.Maddi ve manevi olarak zor günler geçiriyoruz. Birçok arkadaşımız kepenk kapattı birçoğumuz ise kapatmak üzere”dedi.



Yetkililerin ilgili tedbirleri tekrardan gözden geçirmeleri gerektiğini söyleyen Ozan Uygun, “İlçede birçok  esnafımız faturalarını, kiralarını, kredilerini ödeyemez evimize ekmek götüremez durumda.Dayama gücümüz kalmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimizden, milletvekillerimizden, bakanlarımızdan kısacası bu konuda yetkili herkesin bu sesimizi duymasını istiyoruz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.