Koçarlının Alt Yapısını 1 Yılda Bitireceğiz

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Eylül 2020 12:50
Koçarlının  Alt Yapısını 1 Yılda Bitireceğiz
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlının alt yapısını 1 yılda bitireceğini açıkladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlının alt yapısını 1 yılda bitireceğini açıkladı.

Tıkla


Nazilli İlçesinde istişare toplantısına katılan Başkan Çerçioğlu, “3 yıldır engelliyorlar.  Koçarlı’nın alt yapısını 12 ayda bitiririz biz. Ben yapacağım”dedi.


Toplantıda önemli açıklamalara değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın halkının önemli olduğunu vurgulayarak, “İktidarın yapması gereken sorunları çözüme kavuşturmak. Ak Parti Milletvekili sen yapamayacağın için izin vermiyoruz. İzni çıkartmıyoruz engelliyoruz biz diyor” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda Koçarlı alt yapısını bir yılda tamamlayacağını açıklayan Başkan Çerçioğlu şöyle dedi, “Sizin derdiniz  bizim derdimiz hepimiz aynı teknenin içindeyiz. Biz yerel yönetici olarak  kendi imkanlar sınırımızda yasaların bize vermiş olduğu yetki çerçevesinde var gücümle hizmet etmeye çalışıyoruz.


Ben günde 18 saat çalışıyorum. Aydında taş üstüne taş koymazsınız, taş üstüne taş koyanı da beğenmezsiniz. Bugün kentlerde sıkıntı yaşanmıyorsa Cumhuriyet Halk Partisinin yapmış olduğu maddi manevi desteklerdendir. Yapmaya da devam edeceğiz. İktidarın yapması gereken sorunları çözüme kavuşturmak. 


Ak Parti Milletvekili sen yapamayacağın için izin vermiyoruz. İzni çıkartmıyoruz engelliyoruz biz diyor. Ben yapacağım. 12 ayda bitiririz biz Koçarlı’nın alt yapısını. 3 yıldır yaptırmıyorlar. Bundan sonra yaptırmadıkları engel oldukları her şeyi Aydın halkıyla paylaşacağım. 


 Ocak ayından itibaren Koçarlının alt yapısını 1 yıl içinde bitireceğiz. Kendileri beceremedikleri yapamadıkları için benimde yapamayacağımı sanıyorlar”dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erdinç barslan 03 Ekim 2020 00:00

    Akbük'ü kim engelledi sayın başkan, üç yıldır altyapıyı bitirmediğiniz gibi, yapılan yerler de patladı çatladı ve öylece kaldı, yazık değil mi harcanan paralarımıza, biraz vicdan, biraz insaf ve biraz da Allah'tan korkun. Ama Akbük hakediyor bunu, çünkü hiçbir hizmet vermediğiniz halde en yüksek oyu buradan alıyorsunuz ve her seçim sonrası teşekkürler Akbük pankartlarını asıyorsunuz, gerçekten güzelim denize ve sahile sahip Akbük sayenizde hergün biraz daha yokolup gidiyor, 10 sene sonra Akbük bitmiş derler, siz de ben bitirdim diye gurur duyarsınız

  • Gökhan Ateş 30 Eylül 2020 00:00

    Bırakın böyle kamera karşısında konuşmayı artık. Yüzyüze konuşalım verdiğiniz sözleri yerine getirin