Koçarlılı Muhtarlar Çerçioğlu’na Destek Sözü Verdi

SİYASET Haber Girişi : 15 Ocak 2019 13:52
Koçarlılı Muhtarlar Çerçioğlu’na Destek Sözü Verdi
Koçarlılı Muhtarlar Çerçioğlu’na Destek Sözü Verdi


Tıkla

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu Koçarlı’da muhtarlarla yemekte buluştu.


Belediye Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe 52 Mahalle muhtarından 49’u katılırken, 31 Mart Yerel seçimlerinde muhtarlardan destek isteyen Başkan Çerçioğlu muhtarlardan tam destek aldı.  


Her gün farklı bir ilçede muhtarlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Koçarlılı muhtarlar da tam destek verdi. Muhtarlar, mahallerine her istedikleri yatırımı yapan başkan Çerçioğlu'nu ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ü önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceklerini söylediği ifade edildi.


Muhtarlarla toplantıda Başkan Çerçioğlu ve Başkan Mutlu Öztürk'e CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın, Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı Hanife Kırkuşu, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile CHP Koçarlı İlçe Yönetimi eşlik etti.


ÇERÇİOĞLU “MUTLU ÖZTÜRK İLE ÇALIŞMAYA DEVAM” DEDİ


Yemekte muhtarlara seslenen Başkan Çerçioğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Mutlu Başkan ile Koçarlı için el ele verdik. ASKİ, AYBA, sıcak asfalt, yol yapım çalışmaları, yeni hizmet binası, Yeniköy Sakız Koyunu projesi gibi birçok alanda birlikte hizmet ürettik. Mutlu Başkanla beraber önümüzdeki dönem de Koçarlımız için birlikte çalışacağız. Geçen dönem gösterdiğimiz uyumu önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz, birlikte çalışmaya devam” diye konuştu.


MUHTARLAR TAM KADRO KATILDI TAM DESTEK DEDİ


Koçarlılı Muhtarlar “Biz sizin sayesinde mahallelerimizin yollarını yaptırdık, altyapımızı yeniledik” dedikleri başkan Çerçioğlu'nu önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceklerini söyledi.


Toplantı sonrasında Koçarlılı muhtarlar başkan Çerçioğlu ve başkan Öztürk'le birlikte toplu fotoğraf çekildiler.


 






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.